Vraag

Inklappen mappen in module Documenten - verzoek

  • 11 september 2019
  • 8 reacties
  • 117 Bekeken

  • Ontdekker
  • 4 reacties
Ik ben één van de functioneel beheerders van iProva en zie alle mappen en submappen bij de Documenten.
Doordat de functioneel beheerders alles kunnen zien en veel mappen automatisch worden uitgevouwen (ook weer niet allemaal) bestaat hier een grote wens om de mappen standaard in te kunnen klappen. Het is nu onoverzichtelijk en we moeten nu veel scrollen.

8 reacties

Reputatie 4
Badge
Ik sluit me hier bij aan, ik weet niet goed op welke basis er mappen open worden gevouwen en welke niet. Het eerste wat ik steeds doe, is alles toeklappen.
Ik heb ook geen idee op welke basis de mappen open gevouwen worden, het is ook heel inconsequent. Alles 'toe' klappen is iedere keer een hele klus......!
Ik sluit me hier ook bij aan. Een functie waarbij je in 1x alle mappen kan inklappen of in 1x alle mappen kan uitklappen (handig als je een specifieke map zoekt want als die niet is uitgeklapt wordt die niet gevonden) zou heel erg praktisch zijn.
Reputatie 2
Het wekt hier veel irritatie op! Zou heel fijn als hier een goede oplossing voor komt 😀
We gaan hier iets aan doen. Het plan is om per gebruiker te onthouden welke mappen waren open- en dichtgeklapt bij een vorig 'bezoek' aan Documenten. Zo tonen we de boom dan bij een nieuw bezoek weer.
Ik denk dat velen hier blij mij zullen zijn ! Mijn collega en ik althans wel 🙂
Reputatie 2
Dat zou een prima oplossingen zijn !!
Reputatie 4
Badge +1
Mooi dat deze functie wordt toegevoegd. Daar ga ik heel veel documentbeheerders blij mee maken binnen ons ziekenhuis 🙂

Reageer