Vraag

Leesbevestiging - Doorklikken als beheerder naar eigenschappen

  • 29 augustus 2019
  • 5 reacties
  • 121 Bekeken

Reputatie 1
Badge +3
In oudere versie konden wij als beheerder nog vanuit een leesbevestiging doorklikken naar de documentgegevens. Nu blijkt dit niet meer mogelijk.

Wij gebruiken vaak als beheerder de leesbevestiging voor ons zelf om nog een actie uit te zetten met het document maar moeten nu extra klikken om bij de eigenschappen te komen.
voor ons zou het een wens zijn als deze optie terug komt.

5 reacties

Inderdaad een gemis dat dit niet meer mogelijk is!
Reputatie 5
We zijn ons bewust van het feit dat enkele delen functionaliteit ontbreken sinds we het stuk leesbevestigingen vernieuwd hebben. Deze zullen uiteraard weer terugkomen, waarbij ze ook een nieuw jasje zijn gestoken. Hierbij houden we uiteraard ook weer rekening met het kunnen bekijken van (in dit geval) documentgegevens op een mobiel apparaat.

Zodra we hier meer nieuws over hebben zal dit te lezen zijn in de twee wekelijkse sprint review topics die we plaatsen!
Reputatie 1
Badge

In verband met medicatie documenten, die essentieel zijn in de patiëntenzorg, moeten er linken gebouwd worden naar het patiëntendossier. Om deze linken aan te maken (binnen een bepaalde tijd) gebruikten we de leesbevestiging voor de bouwers van deze linken. (de bouwers moeten ook de documenten lezen als medewerker van apotheek) Nu kan deze functionaliteit niet meer gebruikt worden wat veel arbeidsintensiever is voor de gebruikers. Het gemis is groot en de verandering mag voor look en feel beter zijn maar qua functionaliteit is het een gemis

Reputatie 1
Badge +1

@Gijs Prins Je benoemt dat “enkele delen functionaliteiten” weer terug zullen komen. Een punt waar onze medewerkers tegenaan lopen heeft ook met het “delen” van een document te maken in de huidige leesbevestigingomgeving. 

 

Mailen documenten

In de oude situatie kon je bij een document op iProva via “meer” heel gemakkelijk het document mailen naar collega's. Bij de nieuwe leesbevestiging is dit niet mogelijk. Onze vragen:

  • Zal deze functionaliteit bij de vernieuwde leesbevestiging ook weer terugkomen?
  • En zo ja: op welke termijn zal dit worden doorgevoerd?

 

Alvast bedankt voor je reactie!

Reputatie 5

Hoi @Thijs, het mailen van een document gaat straks ook weer mogelijk zijn. Ik kan geen garanties geven, maar we mikken er op deze functionaliteit en het bekijken van de documentdetails weer te tonen met iProva 5.14 (dus niet de eerstvolgende release, maar die daarna komt).

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring