Markering opmerking in tekst (met prikker)

  • 25 juni 2018
  • 1 reactie
  • 145 Bekeken

Reputatie 3
Badge +1
Wanneer gebruikers / beoordelaars een opmerking plaatsen bij een document is het erg lastig aan te geven waar in de tekst deze opmerking thuis hoort (dit gebeurt nu vaak door stukken tekst te kopiëren en te plakken in de opmerking).
Het zou erg fijn zijn als de beoordelaar / gebruiker op de lokatie waar een opmerking thuis hoort een prikker (punaise) zou kunnen plakken om aan te geven op welke paragraaf / regel de opmerking betrekking heeft.

Gebruikers / beoordelaars vinden het nu erg lastig om een opmerking te plaatsen. Wanneer zij een markering op / in het document kunnen plaatsen scheelt dit heel veel typewerk (bijv: paragraaf werkwijze, kop "test documenten", 3e alinea, 4e regel de tekst "functionaliteiten...... betrekking heeft" als volgt aanpassen .............)

Graag een oplossing, ook voor organisatie die met Word bestanden werken ipv HTML

1 reactie

Reputatie 6
Hoi Tineke, ik herken je probleem. Helaas lopen we hier aan tegen de functionele (on)mogelijkheden van o.a. Word. Daarom zou deze ontwikkeling een behoorlijke investering aan onze kant kosten, en daarvoor is het probleem (op dit moment) niet groot genoeg. Uiteraard houden we de technologie in de gaten. Mocht dit in de toekomst eenvoudiger worden kun je er donder op zeggen dat we dit wel een keertje mee willen gaan nemen in een release.

Reageer