Samengevoegde meldingen kunnen ontkoppelen

  • 28 november 2019
  • 3 reacties
  • 40 Bekeken

Het is niet mogelijk om samengevoegde meldingen te ontkoppelen.

Stel dat een afhandelaar per ongeluk meldingen samenvoegt die niet samengevoegd hadden moeten worden, wordt de invuller daar in feite de dupe van.

Het opnieuw invullen van een melding betekent in de praktijk dat een medewerker (die mogelijk een traumatische ervaring heeft meegemaakt, denk aan agressief gedrag, intimidatie, etc.) twee keer gevraagd moet worden om een meldformulier in te vullen (één keer invullen kan al als niet prettig worden ervaren, laat staan 2 keer).

Aangezien de meldingen na samenvoegen nog wel individueel in het systeem staan en ook de originele formulieren bewaard blijven, zou het niet mogelijk zijn om door middel van een update een knop ‘meldingen ontkoppelen’ te maken, bijvoorbeeld onder de tab ‘Relaties’? In feite heeft het samenvoegen van meldingen natuurlijk enkel effect op de afhandeling van de melding en het tellen in de dynamische grafieken.

M.v.g.,

L Planken

 


3 reacties

Reputatie 7

Hoi @lplanken,

 

Wij hebben dit verzoek nog niet eerder gehoord en zijn dan ook niet voornemens dit op te pakken.
Mochten andere community leden dit probleem herkennen, dan horen wij dat graag in dit topic. 

Badge

Hoi, zojuist is er een coördinator tegen hetzelfde probleem aangelopen. Het was op het oog dezelfde melding als een aantal anderen en daarom samengevoegd, maar bij de uitwerking blijkt deze toch net even iets anders te liggen. Een ‘ontkoppelknop' onder bijv. het tabblad Relaties zien wij dus ook wel zitten. Nu moet de coördinator een nieuwe melding inleggen. 

Reputatie 6

Allen,

Er zitten best veel moeilijke beperkingen aan afsplitsen. De melding is wellicht door allerlei statuswijzigingen gegaan sinds de samenvoeging, en de workflowacties die dan worden uitgevoerd worden uitgevoerd om de ‘hoofdmelding’. Je krijgt dan toch best wat moeilijke vraagstukken die denk ik niet zomaar makkelijk op te lossen zijn in de software. Ik voorzie daarom niet dat we op korte termijn aan de slag gaan om dit op te pakken.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring