Training

Rapportage over documenten en processen

  • 26 September 2019
  • 6 reacties
  • 936 Bekeken

  • Moderator: Infoland Customer Support Engineer
  • 1867 reacties

In de module Rapportage vind je een aantal rapporten die betrekking hebben op documenten en processen. Welke dat zijn en wat het rapport inhoudt, leggen we in dit artikel uit.


6 reacties

Badge +1

Bij de rapportage “Hits per document per gebruiker” krijgen we bijvoorbeeld onderstaande als resultaat. Het aantal hits (in dit geval 18) en het aantal hits per gebruiker (in totaal 6) verschillen van elkaar. Hoe kan ik deze resultaten interpreteren? 

 

Hoi @Leeanne,

Het veld ‘Aantal hits’ heb je toegevoegd in de definitie van het rapport bij de ‘documentgegevens’. Dit veld is het totaal aantal hits (ooit) van dit document. De aantallen die je achter de gebruiker ziet, zijn de hits voor die gebruiker in de geselecteerde periode. Het totaal van de hits per gebruiker kan daardoor afwijken van ‘Aantal hits'.

Badge +2

Het rapport lijst van hits per document per gebruiker is nu een word document, kan ik dit ook als excell laten verschijnen?

Reputatie 3
Badge +5

Hallo @Anja Versteegden 

De mogelijkheid om het rapport ‘lijst van hits per document per gebruiker’ naar Excel te exporteren is niet beschikbaar in de software. Je zou hiervoor een idee kunnen posten. Mogelijk zijn hier meer klanten in geïnteresseerd.

Is het mogelijk om in een van de rapportage te filteren op gebruiker?
Onze afdeling kwaliteit heeft veel hits op de documenten. Hierdoor is het aantal hits vertekend in het overzicht.

Is het mogelijk om hen hieruit te filteren?

Reputatie 5
Badge +5

Hoi Vince,

Het rapport geeft alle gebruikers terug die in de opgegeven periode een document in het rapport hebben geopend. Je kunt daar geen gebruikers van uitsluiten.

Misschien is het eerder geopperde idee om het rapport ook in Excel formaat beschikbaar te krijgen wel een goede: dan kun je namelijk gebruikers wegfilteren.
Maar je verbergt dan alleen het aantal hits van specifieke gebruikers in de opgegeven periode - je sluit die gebruikers dan nooit uit van het totaal aantal hits per document.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring