Koppelen van iProva met Kick-protocollen vanuit Vilans

  • 8 oktober 2018
  • 4 reacties
  • 1101 Bekeken

Reputatie 7
  • Infoland Community Manager
  • 255 reacties

Bij Infoland streven we ernaar onze software zo goed mogelijk aan te laten sluiten op andere informatiesystemen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je op een snelle en eenvoudige manier toegang hebt tot alle informatie die je nodig hebt.

In dit topic vind je meer informatie over het koppelen van iProva met Kick-protocollen vanuit Vilans:

Speciaal voor gebruikers van de module ‘Documenten & Processen’ maakt Infoland het mogelijk om de KICK-protocollen via i+Webshare automatisch te importeren in je eigen omgeving en vindbaar te laten zijn vanuit het eigen portaal. Zo kun je erop vertrouwen dat je medewerkers altijd toegang hebben tot de juiste en actuele KICK-protocollen en achtergrondinformatie. Dat betekent dat alle relevante informatie voor je medewerkers vanuit één plek, je eigen portaal, te doorzoeken is.
 

75863118-a12d-46cf-9cd0-d93f32db38f5.jpg

 


Serviceportaal
Vilans levert bij het nieuwe KICK portaal een serviceportaal waar je organisatie zelf, op elk moment van de dag, kan bepalen welke verzameling van protocollen en bijhorende deskundigheidsniveaus beheerd worden. De gekozen verzamelingen worden inclusief deskundigheidsniveaus en achtergrondinformatie naar je documentbeheer gesynchroniseerd. De automatische import bespaart je bovendien veel beheertijd omdat deze slechts éénmalig dient te worden ingesteld in plaats van periodiek, zoals voorheen.

i+Webshare PRO
Om deze import mogelijk te maken, dien je te beschikken over de add-on i+Webshare PRO. Met deze uitbreiding kun je jezelf naast de KICK-protocollen ook abonneren op webshares van andere gebruikers van ‘Documenten’. Ook deze documenten worden dan automatisch geïmporteerd in je eigen omgeving en altijd actueel gehouden.
 

Instructie 
Wil je weten hoe je de KICK-protocollen in je eigen iProva omgeving kunt opnemen? Raadpleeg dan deze instructie. 

Ben je benieuwd met welke systemen iProva nog meer gekoppeld kan worden?
Bekijk het overzicht hier.

 


4 reacties

Goedemiddag,

Recentelijk heb ik voor onze organisatie (Huisartsenzorg Oude IJssel) de Vilans KICK-protocollen (d.w.z. de door ons gekozen verzameling van protocollen) geïmporteerd naar ons eigen kwaliteitsportaal.
Dat gedaan hebbende mis ik nu echter de submappen indeling van betreffende KICK-protocollen. Voor een gebruiker die zoekt via de mappenstructuur is dat een stuk overzichtelijker dan nu het geval is. Hoe kan ik ervoor zorgen dat de submappen structuur meegenomen wordt? Is dit uberhaupt mogelijk?
Hoi @JGRoessink,

Als je in de webshare ook het metaveld 'Onderwerp' overneemt, dan kun je verzamelinggroepen maken met daaronder verzameleingen met documenten die gebaseerd zijn op een filterregel op dit veld 'Onderwerp'. Zo kun je zelf de mappenstructuur voor de gebruikers op het portaal maken.
Aha, dat is mooi, dank je wel Inge!!
Reputatie 3
Badge +3
Hier vind je een volledige beschrijving van het toevoegen van gedeelde documenten van anderen.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring