Vraag

Overzicht van ongeldige documentbeheerders

  • 21 September 2020
  • 3 reacties
  • 65 Bekeken

Badge +1

Hoe kan ik snel een overzichtsrapport verkrijgen van ongeldige documentbeheerders en wat de redenen zijn?


3 reacties

Reputatie 4

Wat bedoel je met ‘ongeldige documentbeheerders’?

Badge +1

Wij krijgen onderstaand type e-mails binnen. Omdat het er veel zijn, ontvangen we per document een e-mail en dit wekelijks. Welliswaar in de spam folder maar daarin komen ook nog andere belangrijke meldingen dus wij houden dit toch in de gaten.

Van: iProva <iProva_noreply@azvesalius.be>
Verzonden: maandag 30 maart 2020 4:38
Aan: Onderwerp: iDocument - Voor document 'Schoonmaakprogramma 06 - schoonmaak verblijven dokters op C-01' zijn ongeldige documentbeheerders geconstateerd.

 

 

Beste ….,

30-03-2020, 04:37 - Er zijn voor document 'Schoonmaakprogramma 06 - schoonmaak verblijven dokters op C-01' ongeldige documentbeheerders geconstateerd.

Dit betekent dat het document of geen documentbeheerders toegewezen heeft gekregen, of dat de reeds toegewezen documentbeheerders niet langer gerechtigd zijn om dit document te beheren. Klik op de onderstaande link om de huidige beheerders voor het document 'Schoonmaakprogramma 06 - schoonmaak verblijven dokters op C-01' te controleren.

 

Document tonen

 

Dit e-mailbericht is automatisch gegenereerd. Aub dit bericht niet beantwoorden.

 

 

Powered by 

Reputatie 4

Documenten zonder documentbeheerder kun je eenvoudig opsporen met een rapport of geavanceerde zoekvraag met alle document waarbij documentbeheerder niet gevuld is.

Voor documentbeheerders die geen rechten hebben heb ik geen paskklare oplossing. Wellicht kun je aan een document waar het speelt zien wat deze situatie heeft veroorzaakt (is een gebruiker verwijderd, zijn de rechten aangepast, oid) en op basis daarvan bepalen waar het nog meer kan spelen. Ook is het wellicht mogelijk de oorzaak aan te passen, bijvoorbeeld door altijd eerst verantwoordelijkheden toe te wijzen aan andere gebruiker voordat je een gebruiker verwijdert.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring