Training

Conceptmelding verwijderen

  • 22 September 2022
  • 0 reacties
  • 19 Bekeken

  • Moderator: Infoland Customer Support Engineer
  • 1452 reacties

Vanaf versie 6.3 van Zenya wordt bij het invullen van een meldformulier direct opgeslagen wat je hebt ingevuld. Dit betekent dan ook dat wanneer je het formulier afsluit zonder te verzenden, er een conceptmelding is gemaakt.

Wil je het formulier dan toch niet verder invullen en alsnog verzenden, dan kun je de conceptmelding verwijderen.


0 reacties

Geen reactie

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring