Stappenplan

Stappenplan Zenya Kaartenbakken - Hoe richt je dit in?

  • 1 September 2022
  • 0 reacties
  • 926 Bekeken

  • Moderator: Infoland Customer Support Engineer
  • 2443 reacties

Binnen vrijwel elke organisatie is er informatie over objecten, zoals bijvoorbeeld apparaten, gebouwen, ruimtes, klanten of leveranciers, die relevant kan zijn voor gebruik binnen de verschillende modules binnen Zenya. In plaats van deze informatie per module in te vullen, Zenya een oplossing aan in de vorm van de kaartenbak.

De kaartenbak is een centraal punt waarin je al deze informatie op kunt slaan, beheren en raadplegen. Het fungeert als slimme database waar de verschillende modules uit kunnen putten maar ook informatie in kunnen opslaan. Zo is de de kaartenbak goed te gebruiken als verwerkingsregister. Sla bijvoorbeeld veilig en gemakkelijk contracten op per leverancier. Of gebruik de kaartenbak als apparaatbeheersysteem binnen sterk gecontroleerde omgevingen zoals laboratoria.

Breng informatie van een object vanuit verschillende bronnen zoals checks, validaties en registraties samen en sla dit op op één kaart. De kaartenbak staat met alle modules in verbinding en alle informatie is dus eenvoudig te verzamelen en op te slaan, maar net zo eenvoudig in te zien. Externe informatie voeg je eenvoudig toe door Excel-lijsten in te laden, iedereen kan dus aan de slag met de kaartenbak zonder dat hier technische werkzaamheden voor nodig zijn.

Kaartenbak

Je begint met het definiëren van de eigenschappen van de kaartenbak..

Kaarten

Wanneer de kaartenbak is gemaakt, kun je deze gaan vullen met kaarten en de kaarten gebruiken in Zenya.

 

Lees ook meer over het gebruik van kaartenbakken in combinatie met FLOW.

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring