Vraag

Deel je ervaring met het omzetten van een bestaand document naar een interactief document

  • 15 september 2020
  • 0 reacties
  • 18 Bekeken

Reputatie 4

In iProva 5.15 is het mogelijk gemaakt om een bestaand document om te zetten naar een interactief document. Zie dit topic voor uitleg hoe je dit doet.

Een bestaand document wordt hierbij zo goed mogelijk geconverteerd naar een interactief document. De uitdaging voor ons zit hem er in dat er in een brondocument 1001 mogelijke manieren gebruikt zijn om tekst en afbeeldingen te plaatsen. Bovendien hebben interactieve documenten niet voor al die opties oplossingen die direct voor de hand liggen. Dat is ook helemaal niet erg, een interactief document beoogd immers vaak een heel ander doel dan een statisch document dat geschikt is gemaakt om af te drukken. Het is dan ook heel goed denkbaar dat je de inhoud van een bestaand document nog stevig moet bewerken om het te optimaliseren voor een interactief document. Tegelijkertijd willen we dit proces voor je wel zo eenvoudig mogelijk maken.

 

Door een bestaand document te converteren naar een interactief document heb je als gebruiker dus een vliegende start ten opzichte van wanneer je het document vanaf 0 op zou moeten bouwen. Omdat het omzetproces nooit alle smaken zal kunnen verwerken willen we graag weten welke situaties vaak voorkomen en waarin we de conversie dus zouden moeten optimaliseren. Ik ben heel benieuwd naar al jullie ervaringen met het omzetten van documenten naar interactieve documenten.


0 reacties

Geen reactie

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring