Waar zijn we nu mee bezig? - Week 28

  • 10 juli 2020
  • 2 reacties
  • 65 Bekeken
Waar zijn we nu mee bezig? - Week 28
Reputatie 3
Badge +3

In dit topic laten we zien wat de afdeling product development tijdens de sprint van de afgelopen 2 weken ontwikkeld heeft. We doen dit om je zo vroeg mogelijk te informeren over ontwikkelingen én je de kans te geven hier op te reageren. Goed om te weten: wat we hier delen met jullie zal naar verwachting in één van de volgende minor of major releases beschikbaar worden. We geven echter geen garantie.

 

In deze sprint is gewerkt aan:

iQualify:

  • Summatieve toetsen afsluiten vanuit beheeromgeving
  • Geen verbinding
  • Kolommen persoonsgegevens in rapportages gelijk gemaakt
  • XLSX bestand import
  • Performance gedeelde materialen

iProva – Documenten & Processen:

  • Leid collega’s sneller dan ooit naar het juiste document

 

Kijk hier om te zien wat er gewijzigd is

Wij geven dus graag een kijkje in onze keuken en vragen jou om te reageren. Alle feedback is welkom! Vertel ons waar je blij of minder blij van wordt. Laat je hieronder weten wat je vindt van de ontwikkelingen van deze sprint?


2 reacties

Reputatie 5
Badge +7

De snelcodes ziet er veelbelovend uit. Mensen hadden al eerder de vraag of ze hiermee aan de gang konden. Onze zorginstructies zijn b.v. bij velen bekend onder hun documentID om een of andere reden. Letterlijk mensen horen zeggen: “Ohjah, dat is ZI 372  - Katheter in iDoc, daar staat de nieuwe werkwijze in.”

Ik hoop dat het mogelijk is om ook kortere codes te gebruiken. De organisatie brede instructies hebben nu 3 of 4 tegens als ID, welke veel mensen dus ook kennen op een of andere manier. Dat intypen zou zeker snel zijn. Terwjil voor de medische staf 01-KNO-##  / 01-GYN-## prima zou werken.

Alleen nu dan straks 8000+ documenten (en dan hebben wij nog een zeer compacte verzameling!) gaan nalopen op correcte snelcodes… Yikes. Laten we maar vast snel studenten gaan werven.

Reputatie 3
Badge +3

Hoi @JesseV,

 

Bedankt voor je reactie!

De snelcodes worden automatisch gegeneerd door iProva en toegekend aan documenten. Ga je over dan worden de documenten dus automatisch voorzien van een unieke snelcode. 

We hebben voor 6 karakters gekozen voor voldoende mogelijkheden en zodat deze logisch en herkenbaar getoond kunnen worden (denk aan de opbouw van kentekens).

 

Als je nu al een document ID gebruikt in iProva voor je documenten kun je deze ook blijven gebruiken indien wenselijk. Ook voor de document ID wordt het mogelijk om ze op te zoeken en daarmee direct het bijbehorende document te openen.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring