Update

🎁 Wat is er nieuw in iProva 5.12?

  • 3 september 2019
  • 3 reacties
  • 371 Bekeken

Reputatie 6
Badge +2
Ongeveer 4x per jaar brengen we een major update voor iProva uit. In deze updates introduceren we nieuwe mogelijkheden en zorgen we ervoor dat al bestaande functionaliteiten nóg gemakkelijker en beter werken. Ook zorgen we er in deze updates voor dat iProva technisch ‘bij de tijd’ blijft.

Benieuwd naar wat er nieuw is in iProva 5.12? Je leest het hier.Zoals altijd is ook deze update in belangrijke mate gevoed door jullie feedback en input.
In versie 5.12 is een aantal zaken afkomstig van jullie vragen & discussies op deze community gerealiseerd. Zie hieronder:

Melden, analyseren en verbeteren:


3 reacties

Reputatie 5
Badge +2
mogelijk een actiepunt uit te zetten naar de melder.

Ah, heel fijn, deze hebben we hoog nodig.

Het doorzetten naar de manager van de melder is ook echt een hele uitkomst! We zijn alleen helaas nog altijd bezig met dit goed te krijgen in AD voor iProva, gezien we deze velden in nog veel meer gekoppelde applicaties nét iets anders inzetten.

Trefwoord extractie is denk ik voor de managers genoeg reden om de applicatie en systeembeheerders deze update voorrang te laten geven op diverse andere werkzaamheden. Hier gaat men van smullen.
Reputatie 6
Badge +1
Mooie nieuwe ontwikkelingen. Zeer benieuwd naar de trefwoordenextractie in de praktijk. Kan ons heel veel bieden denk ik.
Reputatie 7
@Silvia van Gils en @JesseV , dank voor jullie reacties! Bekijk ook eens deze training over de trefwoordenextractie. Mochten jullie dit gaan inzetten, dan zijn we natuurlijk erg benieuwd naar jullie feedback en ervaring.

Reageer