How-to

How-to: Een overzicht van documenten met verwijzingen naar de oude iProva URL genereren

  • 21 juli 2020
  • 4 reacties
  • 136 Bekeken

Reputatie 3
Badge +3

Wanneer je iProva onder een andere URL (webadres) beschikbaar wordt gemaakt, dan is het mogelijk dat een aantal verwijzingen / hyperlinks tussen iProva documenten onderling niet langer werken.

Voorbeeld: een verwijzing vanuit een proces naar een werkinstructie zal in specifieke situaties niet langer werken

Deze how-to beschrijft een manier om documenten met dergelijke verwijzingen al op te sporen voordat de wijziging van het iProva webadres daadwerkelijk doorgevoerd wordt.

Dat biedt vervolgens de gelegenheid om deze verwijzingen te wijzigen voorafgaand aan de URL wijziging, bijvoorbeeld bij een migratie naar SaaS


4 reacties

Badge

Dag Chaim,

Rapport geeft goed overzicht. Is het ook mogelijk om alleen de documenten te laten tonen die een onbekende hyperlink hebben? Ik krijg in het rapport alle documenten te zien, ook die geen hyperlink hebben.

 

Met vriendelijke groet,

Nathalie Allen

Reputatie 3
Badge +5

Hoi @Nathalie , heb je ook aangeklikt in stap 2 van het rapport dat je documenten zonder verwijzing niet wilt weergeven?

Badge

Dag Marcel,

Dank voor je reactie. Het lijkt alsof deze optie (documenten zonder verwijzing niet weergeven) verdwenen is in het rapport in de huidige versie van iProva (5.14.3). Deze optie is vrij cruciaal, zonder deze optie krijg je een veel te groot rapport.

 

Met vriendelijke groet,

Nathalie Allen

Haaglanden Medisch Centrum

 

Hoi @Nathalie,

Je ziet deze optie in de stap ‘Documenten’:

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring