Training

Resultaten van vragenlijsten via een management diagram weergeven

  • 31 mei 2019
  • 2 reacties
  • 321 Bekeken

Reputatie 3
Badge +3
De resultaten van ingevulde vragenlijsten kunnen helder en overzichtelijk gepresenteerd worden in dynamische diagrammen achter de 'management info'-tegel op een portaal.

In deze training beschrijven we de stappen om een management diagram van type vragenlijst toe te voegen aan een portaal.

2 reacties

Reputatie 2
Badge +4

Is het mogelijk om een dynamische rapport te maken op vragen van het type Schaalverdeling of Meerkeuze? De NEN7510 is opgenomen in Compliance, op basis hiervan kan geen dynamisch rapport gemaakt worden. Om toch snel een status van de score van de ingevulde normen te laten zien is de wens om dit te weergeven in een dynamisch rapport naar aantal. Stel: 120 normen, 60 gescoord op Goed, 20 op Goeddeels, 7 op Deels, 3 op Nee en 30 op Niet ingevuld. Label NEN7510 met reeksen Goed, Goeddeels, Deels, Nee en Niet ingevuld, is aangemaakt. Echter, wanneer wij hierop een dynamisch rapport maken krijgen wij geen waardes of waardes van het totaal. Wij willen in één oogopslag zien wat de verdeling van de normscores is in aantal. Op welke manier hiermee om te gaan?

Groeten Anniek

Hoi @Anniek Stroomer,

Om hier antwoord op te kunnen geven, hebben we wat meer informatie van je nodig, bijvoorbeeld over hoe de vragenlijst precies is opgebouwd. Ik zet je vraag daarom door naar onze servicedesk.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring