Training

Vragenlijst aanmaken - welk type vragenlijst moet je kiezen?

  • 8 januari 2019
  • 2 reacties
  • 846 Bekeken
Vragenlijst aanmaken - welk type vragenlijst moet je kiezen?
Als je een nieuwe vragenlijst gaat aanmaken, kun je nogal wat verschillende instellingen kiezen. In deze training proberen we je te helpen het juiste type vragenlijst te kiezen.

2 reacties

Badge

Hi Inge, 

 

Ik lees net over de velden die beschikbaar zijn bij elk in te vullen vragenlijst. Nu wil ik graag de mogelijkheid hebben om de velden ‘datum indiensttreding’ en ‘datum uitdiensttreding’ hier toe te voegen. Nu heb ik ervoor gekozen om het veld ‘geboortedatum’ hiervoor te gebruiken en dan de veldnaam aan te passen. Helaas is er geen ander veld met een kalender mogelijkheid beschikbaar. Is er mogelijkheid om dit alsnog toe te passen. 

 

als ik probeer in de pagina's (en dus niet op het voorblad) van de vragenlijst de vraag ‘datum indiensttreding’ en ‘datum uitdiensttreding’ wil toevoegen heb ik alleen de mogelijkheid om de vragenlijstinvuller te laten antwoorden in vrije tekst en niet met een kalendermogelijkheid. Is er een manier om dit alsnog te realiseren? Ik hoor het graag! 

 

Denise 

Hoi @Denise, welkom op de Infoland Community!

Er is inderdaad maar één datumveld beschikbaar. De enige optie voor nu is inderdaad het gebruik van een vraag van type ‘tekst'.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring