Training

Wat zie je in het planningsoverzicht (iPlan) en hoe kun je het gebruiken?

  • 11 maart 2019
  • 2 reacties
  • 384 Bekeken
Wat zie je in het planningsoverzicht (iPlan) en hoe kun je het gebruiken?
Wil je als (lijn)manager kunnen zien welke activiteiten er gepland staan voor je afdeling? En welke medewerkers daarbij betrokken zijn? Als kwaliteitsverantwoordelijke of beleidsadviseur wil je misschien juist zeker weten dat alle noodzakelijke taken gepland zijn. Bijvoorbeeld als het gaat om de activiteiten ter voorbereiding op een externe audit.

In de module Planning vind je een overzicht van geplande activiteiten zoals bijvoorbeeld audits. Welke activiteiten je ziet en hoe je het planningsoverzicht kunt gebruiken, leggen we je uit in deze instructie.

2 reacties

Nu is mij alleen nog niet duidelijk hoe ik ook verbetermaatregelen vanuit iTask in het overzicht zichtbaar kan maken. Moet ik hiervoor aanpassingen doen in het meldingstype in iTask?

Hoi @Janneke Jung ,

Meldingen worden niet zichtbaar in het planningsoverzicht, je kunt daar niets voor instellen. In de training wordt een categorie ‘Verbetermaatregel’ gebruikt, dat is niet de iTask verbetermaatregel maar een categorie die je bijvoorbeeld kunt koppelen aan een taakschema. De naamgeving van de categorie in de training  is niet zo handig gekozen.

Reageer