Standaard diagrammen in management informatie

  • 25 januari 2019
  • 0 reacties
  • 385 Bekeken

Reputatie 6
Het beheer van alle management informatie voor alle portalen kan best arbeidsintensief zijn. Om de beheerders hier mee te helpen hebben we het mogelijk gemaakt om standaard diagrammen te maken in je standaard portaal. Je hoeft in de portalen dan enkel nog te zeggen of je zo'n standaard diagram wilt gebruiken of niet. Het is mogelijk op per portaal aan te geven op welke organisatie-eenheid er gefilterd moet worden, zodat je alleen de voor jouw eenheid relevante informatie te zien krijgt.

Let op! Op dit moment is het overnemen van organisatie-eenheid per portaal slechts beperkt mogelijk. Het is alleen beschikbaar voor diagrammen over risico's en vragenlijsten. Reden hiervoor is dat we alleen in die gevallen 100% zeker zijn dat de data ook over de betreffende organisatie-eenheid gaat. Voor meldingen is dit niet altijd het geval, omdat een melding meerdere organisatie-eenheid velden kan hebben èn dat die velden niet zeker het onderwerp zijn. Je kunt die grafieken wel gewoon overnemen, maar er zal dan dus geen filtering plaatsvinden.Hoe stel je een standaard-diagram in?

  1. Ga naar je standaard portaal
  2. Ga naar de tab management informatie
  3. Voeg het diagram toe zoals je gewend bent
Hoe stel je in dat je eigen portaal een standaard diagram gebruikt?
Zorg er eerst voor dat je portaal weet bij welke organisatie-eenheid het hoort:


Vervolgens ga je naar de tab management-informatie, en ga je een nieuw diagram toevoegen:


Vervolgens kies je de juiste diagram uit je standaard diagrammen, en kies je welke filtering er moet gebeuren (indien dat mogelijk is):


0 reacties

Geen reactie

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring