Vraag

iDocument - Wijzigingen t.o.v. vorige versie wordt niet ingevuld

  • 11 February 2019
  • 1 reactie
  • 138 Bekeken

In onze organisatie lopen de documentbeheerders er tegenaan dat auteurs vaak vergeten alvorens de conceptversie in te leveren de wijzigingen t.o.v. de vorige versie in te vullen in het daarvoor bestemde kader. De auteurs zijn inhoudelijk verantwoordelijk voor het document, de documentbeheerder kan dit dus niet invullen voor hen. Hierdoor moet het document steeds opnieuw worden teruggestuurd naar de auteur, met verzoek de wijzigingen t.o.v. vorige versie in te vullen. We geven bij het versturen van een uitnodiging aan de auteur al een instructie mee dat ze dit moeten doen, maar ook dat helpt helaas niet altijd.

Op dit moment is het veld 'wijzigingen t.o.v. de vorige versie' geen verplicht veld. Dit zou voor ons wel zeer wenselijk zijn.
Vanuit Infoland kreeg ik het verzoek dit voor te leggen aan de community. Mogelijk zijn er meer klanten geïnteresseerd in deze functie en kan het posten van mijn vraag leiden tot meer inzicht in dit onderwerp door middel van discussie, en eventueel de oplossing.

Wie herkent dit? Benieuwd naar de reacties.

Dit topic is inmiddels gesloten

1 reactie

Hallo @joycebakker, welkom op de community.

Kijk ook eens bij het topic over het verplicht maken van de 'wijzigingen t.o.v. de vorige versie'. Hier is ook al een discussie over dit onderwerp gaande.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring