Vraag

Stroomdiagrammen in mediabeheer

  • 10 January 2019
  • 1 reactie
  • 300 Bekeken

Badge +2
Eerste vraag:
In onze procedures staan processchema's (als stroomdiagrammen) weergegeven die oorspronkelijk zijn gemaakt in Visio. Deze hebben we in mediabeheer in iProva geüpload, dat ging prima. Sinds kort (weet niet meer vanaf welke versie) heeft iProva zelf de beschikking over Visio en hoef je niet langer Visio in huis te hebben om stroomdiagrammen te maken, dat gaat prima met de editor van iProva.
Mijn probleem is dat de oorspronkelijke stroomdiagrammen sinds iProva een eigen editor heeft voor stroomdiagrammen de geüploade stroomdiagrammen niet mooi worden gesynchroniseerd. Ze worden helemaal zijn verband gehaald. Zijn er meer organisatie die hier last van hebben?
Tweede vraag?
Is er een mogelijkheid om procestekeningen in iProva te beheren dat ze makkelijk kunnen worden gebruikt en aangepast door verschillende medewerkers. We hebben een test gedaan maar een tekening bestaande uit meerdere pagina's wordt niet goed weergegeven.

Graag hoor ik van jullie.

1 reactie

Hallo @Mathilda Rijpma ,

Voor wat betreft je eerste vraag: kijk hiervoor ook eens bij het topic over het bewerken van processchema's zonder Visio.

En je tweede vraag: er is een documenttype 'Proces' dat je kunt gebruiken voor je processchema's. Deze processchema's kun je dan op dezelfde manier beheren als de andere documenttypen en je kunt medewerkers rechten geven of uitnodigen om de schema's te wijzigen.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring