Vraag

Vastleggen niet-routine bepalingen bij klinisch-chemische laboratoria

  • 22 May 2019
  • 2 reacties
  • 96 Bekeken

Namens het Klinisch chemisch laboratorium van het Bravis ziekenhuis zouden wij graag horen op welke wijze klinisch-chemische laboratoria opstuurgegevens, materiaalverwerking etc van hun niet-routine bepalingen hebben vastgelegd zodat ze gemakkelijk kunnen worden opgezocht.

2 reacties

Reputatie 7
Hoi @J.vanderwinkel , dank voor je topic.
Je vraag klinkt vrij specifiek voor alleen laboratoria. Kun je misschien wat meer uitleg geven? Waar lopen jullie tegen aan? Naar wat voor tips zijn jullie op zoek?
Wellicht dat anderen (ook niet laboratoria) hun ervaringen kunnen delen.
Dank voor je reactie Hiewwaiy,
En ja, het is ook vrij specifiek voor laboratoria.
Ik stelde de vraag namens een laboratoriummedewerker en zal hem ook nog vragen om meer uitleg te geven. Het gaat om heel veel (echt veel) korte documentjes die ze wel snel en makkelijk willen kunnen raadplegen (ook mobiel buiten het ziekenhuis). Al deze documentjes zijn momenteel (nog) niet in iDocument opgenomen.
We hebben ook overwogen om er één héél groot en lang HTML document van te maken, waarbij je via een inhoudsopgave snel naar het betreffende deel kunt. Maar in een inhoudsopgave kun je niet zoeken (scrollend naar juiste onderdeel duurt dan nog lang).
Toen kwam de vraag (ook na overleg met Sigrid Boogers): Hoe doen andere laboratoria dit dan?
Met vriendelijke groet, José

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring