Tips waarmee je op de hoogte blijft van de Infoland Community

  • 15 February 2019
  • 0 reacties
  • 264 Bekeken

Reputatie 7

Heb je weinig tijd om te zoeken naar informatie? Ook daarin proberen wij jullie te faciliteren. Er zijn namelijk meerdere manieren om op een efficiënte manier op de hoogte te blijven van de community.
 

Tip 1: Gebruik het tabblad recent actief als je snel wilt zien wat er speelt op de community

Op de homepage, kun je kiezen voor het tabblad ''recent actief''; deze toont welke nieuwe topics er zijn geplaatst of welke topics nieuwe reacties hebben ontvangen. Erg handig als je snel wilt zien welke topics actueel zijn én wat er speelt op de community.
 

 

Tip 2: Personaliseer je account

Bij je profielinstellingen heb je de mogelijkheid om aan te geven dat je wilt zien of er nieuwe  reacties zijn, die jijzelf nog niet hebt gezien.

 

 

Tip 3: Volg interessante subforums of topics

Wil je weten wanneer er een nieuwe training is geplaatst? Of wil je een interessant topic blijven volgen? Kies er dan voor om bepaalde subforums of topics te volgen. Je ontvangt dan automatische emailnotificaties, zodat je altijd op de hoogte blijft als er nieuwe topics of reacties zijn.
 

Tip 4: Meld je aan voor de Community Update

Of het nu gaat om FAQ’s, artikelen, trainingsmateriaal, software updates, of de door jullie gedeelde ideeën. Wij bundelen alle relevante topics voor je in de maandelijkse community update (een mailing) zodat je altijd op de hoogte blijft.


0 reacties

Geen reactie

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring