Wat kan ik zelf instellen in mijn community profiel?

  • 3 July 2019
  • 0 reacties
  • 239 Bekeken

Reputatie 7

Via de instellingen binnen je profiel, kun je eenvoudig zelf een aantal zaken instellen. Zo bepaal je hier welke notificaties je wel of niet wilt ontvangen én welke informatie van jou getoond mag worden.

1.Klik rechtsboven op je profielfoto
2.Klik vervolgens op ''instellingen''
 

 

 


3.Ga naar het tabblad ''instellingen''

 

 


Hier kun je allerlei zaken zelf instellen.

Toon mijn badges op de community
Je kunt op de community badges verdienen. Je kunt aangeven of je deze badges wel of niet wilt tonen aan anderen op de community.

Toon mijn gebruikersnaam op de homepage onder ''Actieve community leden''
Op de homepage zie je aan de rechterkant de namen van community leden die de afgelopen week het meest actief en gewaardeerd zijn geweest. Je kunt zelf aangeven of jouw naam hier wel of niet mag worden getoond.

Toon mijn gebruikerstitel op de community
Van ontdekker, tot aan avonturier en het orakel. Er bestaan verschillende gebruikerstitels die afhankelijk zijn van jouw bijdrage aan de community. Je vindt deze gebruikerstitel achter je gebruikersnaam.

Ontvang emailnotificaties van topics die ik volg
Op de community kun je topics en subforums ''volgen''. Zo kun je eenvoudig op de hoogte blijven van de voor jou relevante onderwerpen. Zodra er een nieuwe reactie is op het topic, ontvang je namelijk een email.

Ontvang een emailnotificatie wanneer er een nieuw topic is geplaatst in de subforums die ik volg.
Naast het volgen van specifieke topics, kun je ook een geheel subforum volgen. Indien er dan een nieuw topic wordt geplaatst in dat subforum, ontvang je hiervan een email.

Ontvang een emailnotificatie wanneer er een post als beste antwoord wordt gemarkeerd in een van mijn favoriete topics
Als je zelf een topic plaatst of reageert op een topic van een ander, dan worden deze topics geplaatst in je ''favorieten''. Je vindt deze favorieten als je rechtsboven op je profiel klikt.
Zodra er een ''beste antwoord'' is gegeven op één van jouw favoriete topics, dan ontvang je hiervan een email.

Als ik op een topic reageer, dan wordt dit topic automatisch geplaatst in mijn ''favorieten''
Als je zelf een topic plaatst of reageert op een topic van een ander, dan worden deze topics geplaatst in je ''favorieten''. Je vindt deze favorieten als je rechtsboven op je profiel klikt.

Toon het aantal nieuwe reacties onderaan de topics
Als je op een categorie klikt zie je direct een overzicht van alle topics binnen die categorie. Je kunt ervoor kiezen om het aantal nieuwe reactie op topics te tonen.

 

 

 

 


Ontvang privéberichten van
Als je iemand een persoonlijk berichtje wilt sturen dan kan dat via een privébericht. Dit bericht is alleen zichtbaar voor degene aan wie je het stuurt.

Ontvang een e-mailnotificatie als ik word getagt in een topic
Als je iemand wilt noemen (taggen) in een topic, dan kun je dat doen door het ''@'' teken in te voeren gevolgd door de gebruikersnaam.

Ontvang een emailnotificatie wanneer iemand mij een privébericht stuurt
Naast het feit dat kunt instellen wie je een privébericht mag sturen, kun je ook zelf bepalen of je hier notificaties van wilt ontvangen.

 

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring