Beantwoord

Overzicht van alle Zenya modules en add-ons

  • 4 August 2022
  • 6 reacties
  • 831 Bekeken

Reputatie 1
Badge +1

Bestaat er een overzicht van alle modules en add-ons die Infoland heeft?

Liefst met informatie of een licentie nodig is.

 

 

icon

Antwoord op het topic e.franssen 4 August 2022, 11:49

Bekijk origineel

6 reacties

Reputatie 4
Badge +4

Hoi @rodijkr,

Hierbij een overzicht van alle modules en add-ons die Infoland heeft:

Meer informatie over de modules vind je op www.zenya-software.com
 

Reputatie 1
Badge +1

Hallo E. Franssen,

Dank voor het overzicht.

ik ben bezig om in dit overzicht aan te geven wat we gebruiken en niet gebruiken (geen licentie). Dat is lastiger dan ik dacht.

Bestaat er een overzicht waarbij de Add-on's kort omschreven zijn (wat doet de Add-on)? 

mvg,

René Rodijk  

Reputatie 4
Badge +4

Hi @rodijkr,

Hierbij het overzicht en een korte omschrijving:
 

Add-ons

 

i+Compare

 

Het vergelijken van documenten is een tijdrovende klus: de kans dat je tal van wijzigingen mist, is aanwezig. Met i+Compare spoor je snel en eenvoudig de verschillen tussen versies van webdocumenten op, waardoor je in één oogopslag ziet waar correcties zich bevinden.

 

i+Sync

 

i+Sync is ontworpen om het gebruikersbeheer binnen de Zenya software te ondersteunen en biedt beheerders daarmee een belangrijk voordeel. Maar ook voor de gebruikers is i+Sync een handige tool. Zij hoeven zich slechts eenmaal op het netwerk aan te melden (single sign-on) om vervolgens direct toegang te krijgen tot alle producten.

 

i-HL7

 

i+HL7 koppelt gegevens uit een elektronisch patiënten- of cliëntendossier aan jouw Zenya FLOW via het HL7 protocol. HL7 staat voor Health Level Seven: de wereldwijde standaard voor veilige, elektronische informatie-uitwisseling in de zorg.

 

i+RIA

 

Met i+RIA voer je diepgaande analyses uit om de oorzaken van incidenten boven tafel te krijgen en initieer je acties, die je volgbaar afhandelt. i+RIA is een aanvullende analysetool op Zenya FLOW, waarmee je kunt melden, opvolgen en afhandelen naar aanleiding van incidenten, auditregistraties, klachten en/of verbeterideeën.

 

i+PRA

 

Voorkomen is beter dan genezen. Wanneer je inzicht hebt in de risico’s binnen jouw organisatie kun je daar maatregelen op nemen: preventieve maatregelen die de kans op ongewenste gebeurtenissen drastisch verkleinen. i+PRA biedt jou volledige ondersteuning bij het uitvoeren van prospectieve risicoanalyses.

 
 

i+PDF

 

Met i+PDF kun je ervoor zorgen dat jouw documentbeheerders documenten in Word, Excel of PowerPoint kunnen beheren, terwijl deze - zonder enige inspanning van de beheerder – in PDF-formaat aan de eindgebruiker worden getoond.

 

i+Data

 

i+Data is een digitale kaartenbak waarmee je voor diverse objecten relevante gegevens kunt registreren en opzoeken. Daarnaast kun je met i+Data een krachtige koppeling aanbrengen met de modules uit de Zenya software suite.

 

i+ODBC

 

i+ODBC koppelt gegevens uit Open Database Connectivity (ODBC)-bronnen, zoals personeelssystemen en Excel- of tekstbestanden, aan jouw Zenya FLOW. Met deze koppeling kun je gegevens importeren uit een extern systeem of keuzelijsten automatisch aanvullen in Zenya FLOW.

 

 

 

i+Webshare PRO

Met i+Webshare kun je eenvoudig documenten delen via jouw webbrowser met relaties overal ter wereld. Via de PRO versie abonneer je je op een set documenten van een partnerorganisatie, die je vervolgens kunt importeren. Omdat deze set bij wijzigingen automatisch wordt bijgewerkt, beschik je altijd over de meest actuele bestanden.

i+Schedule

In i+Schedule kun je al jouw repeterende taken vastleggen en volgen. Bijvoorbeeld het periodieke onderhoud van apparatuur, het ijken van apparatuur, het schoonmaken van hulpmiddelen en/of de evaluatie van inkoopcontracten. Je kunt deze taken plannen en als taak toewijzen aan één of meerdere personen.

Interactieve documenten

Onbeperkt maken van interactieve documenten. Dankzij slimme vragen en beeldmateriaal met interactiviteit is het niet meer nodig om uitgebreide documenten en protocollen te lezen. Je krijgt namelijk direct de informatie die op dat moment voor jou relevant is. Complexe tabellen aflezen wordt eenvoudiger, door simpelweg het beantwoorden van enkele vragen.

Apps

Zenya Assist App

Met deze app kun je op vier verschillende manieren informatie opvragen. Je uatn gebruikmaken van een QR-code, een NFC-label, de bluetooth beacon of GPS coördinaten. (Voor de app is i+Data nodig)

Zenya Search App

Met deze app heb je alle documenten altijd en overal bij de hand. Ook in het buitenland, waar je niet altijd toegang hebt tot een dataverbinding.

Zenya Capture App

Zodra je bent ingelogd met deze app, kun je beginnen met het melden van onveilige situaties en incidenten, het geven van feedback en het uitvoeren van controles of inspecties en dergelijke.

 

 

Reputatie 2
Badge +6

is bovenstaande informatie en het schema ook in  een handzaam document beschikbaar zodat ik dit intern kan doornemen met collega's? 

Reputatie 1
Badge +3

Er staat een typfout: 

Je uatn gebruikmaken van een QR-code, een NFC-label, de bluetooth beacon of GPS coördinaten.

Dankjewel @Eveline Janssen - Op 't Eijnde, we zullen dit in het originele document aanpassen!

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring