Beantwoord

Taakschema's: Verwijderde taakschema's

  • 20 September 2022
  • 7 reacties
  • 106 Bekeken

Badge +3

Bij taakschema's heb je het veld ‘verwijderde taakschema's’. Wat is dit voor veld? Wanneer komt daar iets in?

In mijn eerste gedachten komen daar taakschema's die je verwijderd. Maar dat is niet het geval, maar wat komt er dan wel?

Is er overigens ergens iets na te lezen over het maken van taakschema's.

icon

Antwoord op het topic Inge Kuijpers 20 September 2022, 11:13

Bekijk origineel

7 reacties

Hoi @Sigrid,

Bij ‘Verwijderde taakschema's’ zie je inderdaad de taakschema's die zijn verwijderd.

Wanneer je een taakschema verwijdert, kan het zijn dat er nog lopende taken zijn. Deze taken worden dan niet verwijderd. Het taakschema kun je dan via ‘Verwijderde taakschema's’ nog aanpassen zodat je toch nog wijzigingen kunt aanbrengen. Je hebt hiervoor het centrale recht voor ‘Verwijderde taakschema's’ nodig.

Je kunt nog wat nalezen in:

 

Badge +3

Het centrale recht voor ‘verwijderde taakschema's’ heb ik. Maar dan begrijp ik goed dat hier alleen verwijderde taakschema's in komen waarvan nog lopende taken open staan?

Als er geen taken meer open staan en je gooit het schema weg dan is het taakschema blijvend weg en niet zichtbaar in ‘verwijderde taakschema's’?

 

Het centrale recht voor ‘verwijderde taakschema's’ heb ik. Maar dan begrijp ik goed dat hier alleen verwijderde taakschema's in komen waarvan nog lopende taken open staan?

Als er geen taken meer open staan en je gooit het schema weg dan is het taakschema blijvend weg en niet zichtbaar in ‘verwijderde taakschema's’?

 

Klopt!

Badge +2

Hoe kom ik als functioneel beheerder aan het centrale recht voor ‘verwijderde taakschema's?

Hoe kom ik als functioneel beheerder aan het centrale recht voor ‘verwijderde taakschema's?

 

Iemand met beheerrechten kan dat voor je instellen bij Applicatiebeheer > Gebruikers en gebruikersgroepen > Centrale rechten.

Badge +2

Bij de centrale rechten zie ik bij de gebruikersgroep dat bij alle onderdelen een vinkje staat. Ik verwacht dat ik dan ook de beheerrechten heb. Als dat niet zo is dan wil ik graag weten hoe ik iemand deze beheerrechten kan geven of hoe ik mezelf beheerrechten kan toebedelen. 

Reputatie 2
Badge +3

Hallo @sbakker 

Het recht zoals aangegeven in deze schermafbeelding zou genoeg moeten zijn om verwijderde taakschema's in te kunnen zien:
Indien je dit recht hebt en het idee hebt dat je alsnog een verwijderd taakschema niet in kan zien is het handig om dit verder op te nemen met de infoland servicedesk zodat we dit verder kunnen onderzoeken. 

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring