Vraag

Volledig ingericht kwaliteitsmanagmentsysteem met iProva modules

  • 6 September 2018
  • 1 reactie
  • 366 Bekeken

Reputatie 4
Badge +7
Welke organisatie(s) hebben het volledig/volwaardig kwaliteitsmanagementsysteem met de daarbij behorende PDCA cyclus weten in te richten met de iProva modules? Isala is op zoek naar goede voorbeelden waar alle iProva modules optimaal ingezet en benut worden.

Ben jij een van de organisaties die dit heeft gerealiseerd of hiermee bezig is laat ons dat dan weten. We zouden graag van je leren. Indien je hiervoor al een totaal inrichtingsplan hebt ontwikkeld of er mee bezig bent dan zouden wij je willen vragen dit met ons en andere community leden te delen.
Tevens zouden we graag eens een kijkje in jullie keuken willen nemen.

In de praktijk worden modules vaak los aangekocht en kunnen ze allemaal hun eigen kunstje. De kracht van de iProva Suite wordt groter naarmate we meerdere modules gebruiken en ze weten te verbinden zodat we uiteindelijk de hele bedrijfsvoering inclusief risicomanagement kunnen ondersteunen met iProva. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de samenwerking tussen deze modules is een visie/inrichtingsplan nodig.

1 reactie

Reputatie 7
Hoi Alex, ik heb van onze collega @Bart Bolwijn vernomen dat je inmiddels op weg geholpen bent. Hopelijk gaat het je de antwoorden geven, waar je naar op zoek bent. Mocht je nog vragen hebben, horen we het graag.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring