Boost versues MS Viva Engage

  • 9 August 2023
  • 3 reacties
  • 63 Bekeken

Reputatie 3
Badge +6

Hallo,

 

In het verleden is er een innovatieproject geweest waarbij integratie Teams/Zenya aan de orde is geweest. Nu veel ziekenhuizen Teams in gebruik hebben en dit waarschijnlijk ook steeds verdere uitbreiden tot een standaardplatform zal ook MS Viva Engage (voorheen Yammer) in gebruik komen of al zijn.

BOOST is redelijk beperkt en lijkt vooralsnog minder mogelijkheden te hebben dan Engage. Hebben jullie ook voor deze oplossing van MS onderzocht tijdens de ontwikkeling van BOOST?

 

Groetjes

ellen

 


3 reacties

Reputatie 5

Hoi Ellen,

Er zijn inderdaad verschillende innovatieprojecten uitgevoerd waarbij gekeken is naar integratiemogelijkheden tussen MS Teams en Zenya. Deze projecten hadden verschillende invalshoeken. Hierbij is niet specifiek naar MS Viva Engage gekeken. Op dit moment krijgen deze projecten geen vervolg, zie ook 


Bij de ontwikkeling van BOOST hebben we ter inspiratie naar allerlei oplossingen gekeken uit verschillende branches. We hebben breed gekeken naar oplossingen die iets te maken hebben met het bereiken van verandering. Je kunt de functionaliteit van BOOST vergelijken met allerlei marketingtools, intranetoplossingen en sociale platformen zoals MS Teams. Natuurlijk is er overlap en zijn er zeker tools die meer/andere functionaliteit bieden. Het unieke van BOOST is echter dat je vanuit het kwaliteitsmanagementsysteem zelf, specifieke campagnes met berichten voor specifieke doelgroepen kunt combineren. Berichten kun je in de tijd plannen en de campagne nog bijsturen op basis van het verloop van een campagne. Alle functionaliteit die BOOST nu al biedt (en die nog in ontwikkeling is) is er op geënt om veranderingen zo eenvoudig mogelijk te laten landen en om gewenst gedrag te behouden of te versterken. Laagdrempelig, met oog voor de eindgebruiker. Dit is een unieke combinatie waarvoor wij binnen de ZENYA suite een duidelijk bestaansrecht zien. 

Ik heb even kort gekeken naar wat Viva Engage te bieden heeft. Mijn eerste inschatting is dat je er van alles mee kunt en het zo mogelijk ook voor hetzelfde doel kunt inzetten als waar je BOOST voor zou inzetten. Zijn er specifieke features die je in BOOST mist?

Reputatie 3
Badge +6

Hoi,

Het is een beetje beperkt. 

Je moet een afbeelding erbij zetten. Antwoorden: 1 goed is mogelijk, niet meer. 

Alleen YouTube: geen Vimeo, geen MS Streams of MS SharePoint-Online.

Nog niet gevonden hoe je campagnes op het portaal moet plaatsen…. en of dit überhaupt mogelijk is.

Bij kennisflitsen zou je categorieën willen aangeven (b.v. welke module het betreft).

Afbeeldingen… waar blijven ze en kun je ze hergebruiken.

grtz.

Ellen

Reputatie 5

Hoi Ellen,

daar zitten zeker een paar goede ideeën tussen die mij gelukkig ook bekend voorkomen : ). Op dit moment zijn we bezig met de onderwerpen die in dit topic benoemd worden, de andere zaken die je benoemd zijn nog niet mogelijk. 

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring