Vraag

Foto bij vragenlijsten

  • 13 January 2022
  • 1 reactie
  • 11 Bekeken

Badge

Sinds kort lopen we onze tracers aan de hand van de vragenlijsten in Zenya. Vooral de mogelijkheid om direct foto's te maken en deze toe te voegen is een mooie functionaliteit. Echter tonen de foto's niet direct als  bijlage bij de betreffende vraag en kun je ze niet meenemen in de rapportage. Voor de audit coördinator is niet altijd duidelijk welke foto bij welke vraag hoort. Nu heb ik de foto's gekopieerd in een overzicht en de auditoren om toelichting gevraagd. Ik zie dat deze vraag 2 jaar terug ook is gesteld, maar is er inmiddels een verbetering?

Met vriendelijke groeten Irene 


1 reactie

Badge +1

Hallo @Irene,

Als ik bij een vraag instel dat er een bijlage toegevoegd kan worden, deze vervolgens ga invullen via mijn telefoon, kan ik kiezen om een foto te maken via mijn mobiel deze wordt direct toegevoegd, als ik er vervolgens op klik wordt de afbeelding geopend in een nieuw venst.
Wanneer ik de ingevulde vragenlijst open op mijn PC dan staan de afbeeldingen bij de vragen.
 


Maak ik gebruik van de optie 'Antwoorden naar MS Excel exporteren’ dan worden de bijlages bij de vragen getoond via een link, klik je daar open dan worden de afbeeldingen gedownload en kun je deze openen:

Voldoet dat niet?

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring