Vraag

Hoe kan ik zien in welke vragenlijsten vragen uit een normkader worden gebruikt?

  • 24 January 2023
  • 1 reactie
  • 6 Bekeken

Badge

Wij gebruiken momenteel de vragen uit het kader met de JCI normen heel veel voor verschillende interne audits. De bibliotheek bestaat momenteel uit 844 vragen. Is er een mogelijkheid om een overzicht te maken waarin we kunnen zien in welke vragenlijst de vragen worden gebruikt? 


1 reactie

Reputatie 5
Badge +5

Hoi @Ans van der Loop 

Puur op basis van een vragenlijst ontwerp is lastig om te bepalen of een kadergerelateerde vraag in een vragenlijst zit of niet, denk aan de situatie dat je een blok met kadergerelateerde vragen én vraaglabels gebruikt in je inrichting.
Je kunt in zo'n geval pas vaststellen of een vraag daadwerkelijk in gebruik is als die ook is ingevuld.

Die informatie leidt wel tot een antwoord op je vraag. Maak een vraagscore rapport aan waarin je over alle Kader items in je kader. Schakel daarbij ieder filter op OE, functie, invuldatum en labelvelden volledig uit. Een dergelijk rapport zou dan alle vragen moeten teruggeven die daadwerkelijk zijn ingevuld.

Tegelijk past hier ook een waarschuwing bij: het kan zijn dat het rapport dan zoveel data bevat dat het niet werkbaar is. In dat geval zou je kunnen besluiten je rapport in deelrapporten onder te verdelen.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring