Vraag

Management informatie over Vragenlijsten (iCheck)

  • 22 July 2019
  • 2 reacties
  • 380 Bekeken

Reputatie 1
Badge
Wij willen gegevens over vragenlijsten gaan ontsluiten naar ons eigen datawarehouse. Zijn er misschien al organisaties die hier ervaring mee hebben en ons op weg kunnen helpen met het datamodel.

Voor iTask is deze informatie wel vanuit Infoland beschikbaar, maar voor iCheck (en iDocument) heeft Infoland deze gegevens niet standaard beschikbaar.

Wij komen er uiteraard zelf wel uit maar dachten dat er mogelijk ook al andere organisaties zijn die zich hier in hebben verdiept. Graag jullie reactie.

Bij voorbaat dank,
Ron Hogeland
functioneel beheerder iProva
Albert Schweitzer ziekenhuis

2 reacties

Reputatie 2
Badge +3
dag Ron,
we hebben zelf nog geen ervaring hiermee maar overwegen ook om de database te ontsluiten naar onze datawarehouse
de 2 modules die we gebruiken zijn ook iTask en iCheck

net zoals jou hebben we documentatie gevonden over iTask (en doorgekregen dat de structuur niet te moeilijk is om te begrijpen)
anderzijds vinden we zelf ook dat we net rond iCheck nogal wat gebrek aan rapportages en daarom overwegen we ook export naar de datawarehouse

conclusie : we hebben dezelfde nood
Reputatie 7
Hoi Pascale en Ron,

Hetgeen dat jullie beschrijven is nu inderdaad niet mogelijk en zal naar verwachting ook niet op korte termijn beschikbaar worden gesteld.
Het is wel mogelijk om via jullie Infoland contactpersoon een engineer vanuit onze kant in te huren die jullie hierbij kan helpen, maar dat is dus tegen betaling ....

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring