Vraag

Repeterend PTO in Vragenlijsten (iCheck)

  • 11 September 2019
  • 3 reacties
  • 107 Bekeken

Wij willen graag een PTO (patienttevredenheidsonderzoek) vanuit iCheck op een Ipad aanbieden. Is het mogelijk om een vragenlijst continu/repeterend aan te bieden?
Dus dat na het invullen van de laatste vraag automatisch naar de eerste vraag/ eerste scherm wordt gegaan, zodat een volgende patiënt direct de vragenlijst kan invullen?

3 reacties

Reputatie 7
Beste @Petjon ,

Welkom op de community en dank voor je topic.

Dit is momenteel niet mogelijk en het staat nog niet concreet op de roadmap.
We zijn benieuwd of andere organisaties hier ook behoefte aan hebben.
Reputatie 3
Badge +4
Wij (Gelre ziekenhuizen) zouden deze functionaliteit ook verwelkomen voor het uitvoeren van hygiëne audits waarbij je snel per geobserveerde type medewerker een aantal vragen invult en daarna naar de volgende medewerker gaat.
Reputatie 6
Badge +7
Wij maken, als we bijvoorbeeld met enquêteurs werken die allerlei patiënten na hun polibezoek bevragen, gebruik van vragenlijsten met het objecttype overige. Dan kunnen de enquêteurs direct nieuwe lijsten openen.

Als je gebruik wilt maken van een digitale zuil of iets dergelijks kun je juist een vragenlijst met een externe link maken. Als je de link verstopt onder een mooie digitale knop kan iedere patiënt op de zuil de knop indrukken en de vragenlijst beantwoorden.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring