Vraag

Toelichting op onderwerpen bij vragenlijst gemaakt in 'kader' en uitgezet via 'vragenlijst'.

  • 28 March 2022
  • 1 reactie
  • 45 Bekeken

Badge

Binnen onze vragenlijst (gemaakt in module kader en uitgezet via de module vragenlijst) willen we graag een toelichting geven op de vragenlijst bij de inleiding en per onderwerp die aanbod komt binnen de vragenlijst (Arbobeleid, Fysieke Belasting, Gevaarlijke stoffen, enz). We hebben de toelichting onder ‘eigenschappen’ gezet in het kader. We hebben de tekst onder zowel ‘tekst’ en onder ‘toelichting’ gehad. Ook hebben we dit geprobeerd wanneer de optie ‘op dit item mogen scores worden ingesteld’ aan en uit staat. Helaas krijgen we bij geen van onze pogingen ook daadwerkelijk de uitleg in de vragenlijst als we er een uitzetten. Wél krijgen we de toelichting te zien als we binnen de module vragenlijsten → vragenlijst ontwerp → wijzigen → voorbeeld openen. 

 

Weet iemand hoe dit kan en hoe we ervoor zorgen dat we de toelichting wel te zien krijgen als we een vragenlijst uitzetten? 

 

Groet,

Charlotte Filius - Arbodienst Amsterdam UMC


1 reactie

Reputatie 5

Ik begrijp de situatie niet helemaal. Ik heb het zelf geprobeerd met een normkader met toelichting bij een paragraaf, en die wordt gewoon getoond bij het invullen van de vragenlijst. Kun je duidelijker maken wat precies je inrichting is en wat er mis gaat?

 

Toelichting ingevuld in normkader
Kader vragen in ontwerp opgenomen

 

Toelichting bij paragraaf uit kader

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring