Even voorstellen

Even voorstellen
Reputatie 7
 • Infoland Community Manager
 • 281 reacties

Hoi allemaal,

Leuk dat je je weg hebt gevonden naar de Infoland Community!
Ik hoop dat de community je veel plezier en meerwaarde gaat opleveren.

Ik zal me even kort voorstellen:
Ik ben Hiewwaiy, 34 jaar inmiddels (oef!), getrouwd en mama van twee prachtige dochters.
Je kan me wakker maken voor alles dat te maken heeft met zang, dans, reizen en eten.
Voordat ik bij Infoland terecht kwam, was ik werkzaam bij KPN en CZ in diverse marketing en communicatie rollen.

Sinds maart 2018 mag ik mezelf jullie community manager noemen.
Een rol die ik met veel plezier vervul! 🙂

Wat ik doe? In een notendop: ervoor zorgen dat de Infoland Community een succes wordt en blijft. Samen met jullie willen we een zo groot mogelijke kennisbank opbouwen, zodat we ervoor zorgen dat jullie het maximale uit je werk kunnen halen.

Ik ben benieuwd naar wie jullie zijn en wat jullie brengt naar de Infoland Community.
Stel je jezelf even voor door te reageren op dit bericht?

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!


21 reacties

Reputatie 6

Hi!

Ik ben Koen, 32 jaar - waarvan al 6 jaar Infolander - en woon samen met mijn vriendin in het centrum van Eindhoven. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek (gitaar, bas en fluit), bezoek ik festivals en kijk ik films en series.

Binnen Infoland heb ik 5,5 jaar gewerkt als software ontwikkelaar, voor iProva en iQualify. Inmiddels ben ik product owner voor iProva. Ook zit ik in de ondernemingsraad van Infoland.

Als product owner ben ik - samen met Gijs - verantwoordelijk voor de doorontwikkelingen aan iProva. Met hulp van input van Infolanders en klanten kijk ik óf en wanneer een doorontwikkeling gaat plaatsvinden.

Laten we op deze community kijken hoe we de doorontwikkelingen aan onze mooie producten naar een nog hoger niveau kunnen tillen!

Reputatie 3
Badge +4
Hallo.

Ik ben Marcel, 53 jaar, getrouwd en ik woon in Geldrop.
In mijn vrije tijd werk ik als steward bij één van de mooiste voetbalclubs van Nederland ( PSV ).
Daar gaat gemiddeld 50 uur per maand aan tijd inzitten.
Daarnaast fitness ik minimaal 2 x per week en ga graag uit eten en ik reis ook graag.

Sinds 4 jaar werk ik bij Infoland als 1e lijns servicedeskmedewerker.
Ik ben één van de afvangers van de emails , telefoontjes en vragen uit allerlei hoeken, en probeer deze zo veel mogelijk bij de juiste personen te deponeren.
Daarvoor was ik 8 jaar werkzaam als applicatiebeheerder van onder andere iProva bij een grote verslavingsinstelling in Brabant.

Ik kijk ernaar uit om je via de Infoland community te ontmoeten
Reputatie 4
Hoi allemaal!

Ik ben Gijs, 31 jaar en gelukkig getrouwd. Al van jongs af aan zeil ik, de reden dat ik binnenkort in Roermond ga wonen! Mijn vrouw en ik willen graag met onze 2 (straks 3) hondjes genieten van de mooie omgeving en de Maas.

Ik ben vier jaar geleden bij Infoland begonnen als Software Test Engineer en ik heb ongeveer een half jaar geleden de overstap gemaakt naar de Product Owner rol. Samen met Koen zorg ik er voor dat onze ontwikkelteams kunnen werken aan de doorontwikkelingen van iProva.

De community gaat ons meer kansen bieden om met jullie, onze klanten in contact te komen en ideeën uit te wisselen over bestaande en nieuwe functionaliteit van iProva. Samen maken we van iProva een prettiger en beter product!
Reputatie 5
Hallo,

Ik ben Thomas de Groot, 39 jaar. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, Luus en Noek. Ik woon in het prachtige Uden. Van muziek maken word ik altijd vrolijk. Met mijn bandje (de caraband) struin ik daarom in de zomer allerlei evenementen af met ons mobiele podium. Verder loop ik graag een beetje hard.

Bij Infoland ben ik 3 jaar geleden gestart als functioneel ontwerper. Momenteel ben ik product owner voor de iProva producten die onder de pijler leren en toetsen vallen. Ik streef daarbij continu naar gebruiksvriendelijke producten waarvan eindgebruikers gelukkig worden.

Ik vind het heel gaaf om in deze community in contact te komen met professionals. Ik ben benieuwd naar jouw ideeën. Vertel mij hoe jouw wereld werkt. Ik wil graag samen kijken hoe de producten van Infoland je optimaal kunnen ondersteunen. Ik neem jouw perspectief graag mee bij het (door)ontwikkelen van bestaande en nieuwe producten.
Hallo,

ik ben Sebastiaan van de Wouw, 40 jaar.

Ik woon al weer enkele jaren in Tilburg Reeshof. In mijn vrije tijd ben ik een stevige Ingress speler die van geen ophouden weet en kom daardoor op de meest vreemde, maar leuke plekken van Nederland.

Vanaf 2003 ben ik al werkzaam bij Infoland en ben begonnen als Software Engineer. Na enige tijd gespecialiseerd in de ontwikkeling van DKS, wie kent het nog?! Vervolgens doorgegroeid naar Sr. Software Engineer en overgestapt naar de servicedesk voor de diepere ondersteuning van technische onderdelen van onze mooie software.

Laten we samen de community tot een hoger niveau tillen met slimme en betrouwbare oplossingen!
Hallo,

Ik ben Rowin Klerks, 30 jaar. Ik ben getrouwd en vader van een dochter van 4. Ik ben geboren en opgegroeid in Tilburg.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met het kijken van films en series. Daarnaast ga ik graag met mijn vrouw en dochter op pad. Nieuwe plekken ontdekken en ons land laten zien, aangezien mijn vrouw en dochter uit de Filipijnen komen.

Ik ben in 2016 bij Infoland begonnen op de Servicedesk en hier beantwoord ik samen met mijn collega's vragen en lossen wij problemen op die spelen bij onze klanten.

Laten we samen via de community tot een verdere ontwikkeling van onze software komen en met mooie oplossingen complexe en minder complexe vraagstukken oplossen.
Hallo allemaal!

Ik ben Inge Kuijpers, getrouwd en moeder van twee dochters en een zoon. Ik woon in het mooie Dommelen, vooral bekend door de lokale bierbrouwerij.

In 2011 ben ik begonnen bij Infoland als software architect. Sinds ongeveer een jaar werk ik met veel plezier op de servicedesk. Daar houd ik me met name bezig met de functionele vragen..

Ik ben benieuwd naar jullie bijdrage op de community en ga ook hier mijn best doen om jullie vragen te beantwoorden. Samen zijn we in staat om nog meer mensen optimaal te laten presteren!
Reputatie 5
Badge +8

Hallo,

Ik ben Emile Korver, getrouwd en woonzaam in Landgraaf 👍🏼!
Ik werk al 33 jaar bij Meandergroep Zuid-Limburg, meerdere jaren bij de afdeling kwaliteit, en momenteel bij de afdeling I&A als beheerder iProva en TOPdesk.

Mijn hobby's liggen vooral in het bespelen van mijn SchagerlkisboneX bij meerdere orkesten, biljarten, en het kijken van een goede TV serie.

Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan dit nieuwe forum,........
..who knows what 🙂,.. give and take ! 👌🏽

Reputatie 4
Badge +5
Hoi!

Ik ben @Chaim Leunissen en hieronder een korte factsheet over mezelf:

 • ben de 40 gepasseerd (en het duurt nog ff voordat dat weer jong gaat klinken)
 • al meer dan de helft van mijn leven bij dezelfde vrouw, Shirin
 • > 10 jaar werkzaam bij Infoland
 • 2 zoons, Yannick en Joshua, van 10 en 8 resp.
 • speel hoorn bij een harmonie in Helmond
Hieruit mag je wat mij betreft het volgende concluderen:
 • ervaren
 • loyaal
 • positieve blik op de toekomst
 • draag graag bij aan een groter geheel
Mijn rol binnen Infoland is die van trainer. Momenteel ben ik bezig mijn trainingsbereik aanzienlijk te vergroten, zie de trainingen die elders op de Community beschikbaar zijn en komen.

Ik verneem graag hoe je onze trainingen ontvangen hebt en aan welke trainingen je behoefte hebt.
Ik ben Emmy Hoevelaken en werk in het UMCG als stafmedewerker interne audit. Ik heb veel ervaring met kwaliteitsrondes in het UMCG. Deze rondes worden gedaan met een IPAD. Op dit moment wordt gewerkt met het product van Qtracer.
IN 2017 zijn er 168 kwaliteitsrondes gedaan binnen het UMCG. De teller staat op dit moment al op bijna 100 kwaliteitsrondes.

Ik wil graag meedenken over het doen van kwaliteitsrondes binnen Info land.

....
Ik wil graag meedenken over het doen van kwaliteitsrondes binnen Info land.


Hallo @Emmy Hoevelaken, welkom op de Infoland Community!
Kijk ook eens bij de Challenge over tracer audits. Onze product owners zijn daar op zoek naar ervaringsdeskundigen die mee willen denken.

Reputatie 3
Hallo allemaal,

Ik ben Frank Stege - algemeen directeur van Infoland. Samen met mijn broer heb ik Infoland 20 jaar geleden opgericht. Ik woon samen met mijn vrouw, mijn dochter, mijn zoon en onze witte herder in Lommel in België. In mijn vrije tijd lees ik graag, kijk ik veel films (en verder eigenlijk nauwelijks TV), ga ik regelmatig fitnessen met mijn collega Freek en hardlopen met mijn dochter.

Ik geloof ontzettend in de kracht van een community. Daarom heb ik dit onderwerp hoog op de strategische agenda van Infoland geplaatst. Ik denk dat we met elkaar nog veel beter in staat zijn om passende oplossingen te realiseren. Door kennis te delen, samen over uitdagingen na te denken en door de eindgebruikers en bouwers van onze software dicht bij elkaar te brengen.

Laten we samen van dit platform een waardevolle ontmoetingsplaats maken!
Reputatie 2
Badge +1

Hallo allemaal!

Ik ben Guy en ik woon met mijn vrouw Eefke en 2 zoontjes Finn en Sem in het prachtige Riethoven, op een steenworp afstand van het hoofdkantoor van Infoland. Thuis ben ik meestal in onze tuin te vinden waar ik naar hartenlust kan tuinieren. En lig ik met mooi weer lekker in de hangmat te chillen.

Daarnaast wordt ik erg enthousiast van innovaties en nieuwe technologie. Als operationeel manager van onze software ontwikkelafdeling kijk en denk ik graag mee met de ontwikkelingen die binnen de teams spelen. Mijn interesse in techniek ben ik niet meer kwijtgeraakt toen ik in 2002 als software engineer bij Infoland ben begonnen. Vandaar dat ik ook nog een rol speel in het verbeteren van onze iProva SaaS (Software as a Service). En hierover zullen jullie in de toekomst dan ook zeker nog meer van mij horen op dit mooie nieuwe platform.

Lees ook meer over "Hoe Infoland inspeelt op Indoor positionering" in mijn laatste blog.

Reputatie 4
Badge +6
Hallo allemaal (wat leuk dat je er bent!)
Ik ben Annemari Eichholtz, getrouwd en moeder van een puberende dochter.
Samen met onze hond gaan we graag op pad, zowel in binnen- als buitenland. Helaas kunnen we in dat laatste geval onze teckel niet altijd mee op sleeptouw nemen.
Ik woon in Sint Odiliënberg - vlakbij Roermond - en dat bevalt prima.

Ik werk al ruim 25 jaar in het Laurentius ziekenhuis in Roermond in diverse functies.
Als applicatiebeheerder probeer ik om iProva binnen onze organisatie zo in te richten dat voor onze gebruikers een feest wordt om ermee te werken. Daarnaast organiseer ik een heleboel zaken rondom het digitaliseren van de papieren dossiers in Roermond. Een enorm groot en leuk project, waarvan het einde nu langzaam in zicht komt.
Op dit moment ben ik op projectbasis werkzaam in Zuyderland (Sittard / Geleen en Heerlen), een nieuwe omgeving waarin ik met veel plezier werk aan de doorontwikkeling van iProva. En in het kader van de samenwerking / fusie met VieCuri ben ik samen met mijn collega's uit Roermond en Venlo bezig met de eerste stappen op weg naar een gezamenlijk iProva.

Waarom deelnemen aan deze community?
Kennis delen, daar doe ik het voor.
Reputatie 3
Badge +3

Reputatie 1
Hoi
Ik ben Jikke. Al 10 jaar kwaliteitsfunctionaris en al lang een iProva gebruiker. Ik had een account maar daar kon ik niet meer mee inloggen dus nu maar een nieuwe naam aangemaakt.
Ik hoop weer wat vaker actief te zijn.
Jikke
Hi everyone, I'm Toby and just joined up to the community just in case I need to ask anything about the software. Seems like a great place so far 🙂. Thanks.
Reputatie 1
Badge +1

Hallo allemaal,

 

Ik ben Randy Baeten, 31 jaar en woon samen met mijn vriendin in Brunssum (leuk dat ik hier ook al mede-limburgers heb gezien:grin: ).

Van origine ben ik Senior Quality Assurance Analyst (alles wat met het laboratorium en kwaliteitscontrole te maken heeft) bij ICL Heerlen waar met name (speciale) kunstmest wordt geproduceerd.

Daarnaast heb ik veel affiniteit met computers en software, waardoor ik me heb ontwikkeld tot beheerder van ons kwaliteitssysteem (LIMS) en heb ik de Lean Six Sigma Green Belt cursus gedaan (check google).

Een jaar geleden ben ik daarom gevraagd om met een aantal collega's aan de slag te gaan met iProva:muscle_tone4:

 

Mijn voornaamste hobby's zijn:

 • Wandelen in én genieten van de natuur
 • Feesten op festivals
 • Bier brouwen en proeven
 • Gamen, films en series kijken
 • Reizen

 

Kirsten van Blijswijk heeft iProva bij ons geïmplementeerd.

Het gaat hierbij om de NPR (New Product Request) workflow die zeer complex is.

Zeer lange tijd werd alles op papier gedaan en dit is nu (eindelijk) gedigitaliseerd.

Eliminatie van waist time (o.a. lopen om papieren bij volgende afdeling af te geven) en besparing van bomen:thumbsup_tone4:

Knap werk staaltje werk van het project team en dan met name Kirsten, bedankt!:ok_hand_tone4:

We zijn gestart met trainingen te geven binnen de organisatie, maar zien dat er nog optimalisatie nodig is.

Hiermee maak ik een bruggetje naar de eenvoudigheid, maar vooral ook de flexibiliteit van het systeem.

Ik werk er nu een kleine maand mee en ik krijg er ontzettend veel energie ervan:relaxed:

Daarnaast krijg ik ook steeds meer ideeën voor nieuwe workflows, maar ook voor iProva.

Een collega van mij is al gestart met de SBA (Safety Behavior Audit) workflow.

Belangrijkste voor mij is de balans tussen het doel en de gebruikers oftewel VOC (Voice of the customer).

Kortom Infoland we zijn jullie zeer dankbaar voor zowel iProva als deze community.

Jullie zullen geregeld van me horen, want mijn motto is: gaat niet, bestaat niet!:wink:

Daarnaast hoop ik van toegevoegde waarde te zijn voor anderen op deze community.

Reputatie 7

@RandyB89 , excuses voor de late reactie (ik was met vakantie).

Welkom op onze community en bedankt voor jouw enthousiaste post en de mooie complimenten voor mijn collega @Kirsten!  Zo te horen hebben jullie een vliegende start gemaakt en ik ben benieuwd naar de vervolgstappen. Voel je vrij om je vragen, suggesties en best practices te delen met ons en andere communityleden :grin: ! 

Dag allemaal, mijn naam is Johan Wisgerhof en ik houd me bezig met informatiebeveiliging bij Stichting Philadelphia Zorg. Ik hoop dat we elkaar als organisaties verder kunnen helpen en onze ervaringen en kennis kunnen delen.

Badge +1

Hoi!

Mijn naam is Mariëlle, 52 jaar ten tijde van dit schrijven en woonachtig in Geldrop.
Werkzaam bij Archipel en nieuw binnen de zorg. 

Ook Zenya is nieuw voor mij, heb een héle korte overdracht gehad en dus nog heel veel te leren.
Maar gelukkig ben ik nieuwsgierig en leergierig :blush:

 

Erg lang werkzaam geweest als teamleider in de IT, ervaring als Kwaliteitsfunctionaris en documentalist en heb een voorliefde voor processen en procedures. Sommigen noemen het een afwijking…

Ik ben nu de uitdaging aangegaan als Applicatiebeheerder binnen Archipel voor onder andere de applicatie Zenya.

Volgens mij staat er al enorm veel kennis op deze community, dus ik denk dat ik eerst maar eens een weekeinde in de topics duik.

 

 

 

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring