Hoera! De community bestaat 3 jaar 🎉

  • 11 June 2021
  • 2 reacties
  • 103 Bekeken
Hoera! De community bestaat 3 jaar 🎉
Reputatie 7
  • Infoland Community Manager
  • 281 reacties

Vandaag hangen we de slingers weer op, want de community bestaat 3 jaar! 

Ondanks dat het afgelopen jaar een '’opmerkelijk'’ jaar was voor iedereen, hebben we wederom een mooie groei laten zien op de community. Zo hebben we 600 nieuwe leden mogen verwelkomen, waardoor de teller nu richting de 1900 leden gaat. Inmiddels zijn 77% van al onze klanten aangesloten en zien we steeds vaker dat klanten elkaar weten te vinden.


Onze community is in theorie nu volwassen. En volwassen zijn, dat is best spannend! Een community opbouwen, dat is één ding, maar hoe zorgen we ervoor dat de onze community een succes blijft? Dat is dé centrale vraag, waar we ons als community team steeds mee bezig houden. Daarbij luisteren we graag naar de feedback die we vanuit jullie krijgen. Zo zijn we bezig de structuur van de trainingen en supportartikelen te optimaliseren. Daarnaast willen we met verschillende initiatieven (waarover later meer) onderlinge kennisdeling verder stimuleren. En tenslotte willen we het proces rondom community ideeën gaan optimaliseren. Dit laatste punt is niet gemakkelijk en kost tijd. We houden jullie hiervan op de hoogte. 

Heb je suggesties over hoe we de community nog beter kunnen maken? Deel dit dan vooral met ons. 
 

Namens het community team en Infoland, bedankt voor jullie bijdrage dit derde jaar! 

 


2 reacties

Reputatie 5
Badge +8

@Hiewwaiy uw aanpak van deze community heb ik in nog geen enkel andere community gezien, en dit bedoel ik dan op een positieve manier! Doe zo verder!

Reputatie 7

@Andrei Hollevoet , bedankt voor jouw mooie compliment en je bijdrage aan onze community! 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring