Nieuw op de community: GROEPEN 🎉

 • 10 February 2022
 • 0 reacties
 • 216 Bekeken
Nieuw op de community: GROEPEN 🎉
Reputatie 7

Je bent op je werk bezig met Zenya of met een thema rondom kwaliteits- of risicomanagement.
Je hebt een vraagstuk waar jezelf niet helemaal uitkomt, je bent op zoek naar inspiratie, je wilt leren van anderen of je wilt juist met jouw kennis anderen helpen. Hoe mooi zou het nu zijn om in contact te kunnen komen met andere professionals? Je bent daarbij niet op zoek naar antwoorden op functionele vragen, maar echt naar voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Onderling kennis delen om samen verder te kunnen komen, dat spreekt jou aan. Je gaat naar de Infoland Community. Hier vind je veel relevante informatie. Tegelijkertijd merk je dat het best lastig is om echt in contact te komen met professionals, die met hetzelfde bezig zijn. De community is namelijk groot en telt meer dan 2000 leden. Waar en aan wie moet je nu je vraag stellen?

 

Herkenbaar? Dan hebben we goed nieuws.
Vanaf vandaag zijn we op de community gestart met de Groepen.

 

Wat zijn Community Groepen?

Een Community Groep is een aparte plek op de community, waar je in contact komt en kennis kunt delen met een kleinere groep community leden. Binnen de groep kun je kennis uitwisselen over een specifiek thema dat speelt in jouw sector of over een oplossing binnen Zenya.

Een groep kan bestaan uit community leden die …

 • uit dezelfde branche/sector komen;

 • in hetzelfde vakgebied werken;

 • met dezelfde oplossing werken of interesse hebben in dezelfde oplossing. 

Een groep bestaat uit een beperkt aantal community leden. Als groepslid zie je welke leden nog meer deelnemen in de groep, waardoor je sneller contact kunt leggen. Iedere groep kent ook een eigenaar vanuit Infoland. Deze Infolander deelt in de groep relevante artikelen, discussiepunten en initieert o.a. online meet-ups. Onderlinge kennisdeling staat centraal binnen de groep. Als groepslid kom je kennis halen én brengen.


Waarom Community Groepen?

De afgelopen jaren hebben we de focus gelegd op het opbouwen van onze community. Een groei in het aantal leden, het maken van veel supportcontent en het goed beantwoorden van topics stonden hierin centraal. Nu de basis staat en de community volwassen is, zijn we ons gaan afvragen: '’hoe kunnen we onze klanten helpen om nog meer in contact te komen met elkaar, zodat kennis uitwisseling nog makkelijker wordt'’? 

Zo ontstond het idee van de Community Groepen. Een plek waar we klanten letterlijk in kleinere groepen bij elkaar brengen om te praten over één specifiek thema, oplossing of onderwerp.
We zijn een aantal maanden geleden gestart met een pilot, waarbij we met een aantal klanten twee groepen hebben getest. We zijn tot nu toe blij met het resultaat en hebben besloten om de groepen nu breed live te zetten op de community.
 

Goed om te weten:

 • Momenteel zijn er drie groepen beschikbaar:
  Interactieve documenten, ISMS en de nieuwste groep Qualicor. Je vindt de groepen via deze link of via de zwarte bovenbalk op de community. Wanneer deze groepen succesvol zijn, kunnen er nieuwe groepen bijkomen. 

 • Wil je actief kennis delen met anderen? Dan is een community groep wellicht iets voor jou.
  Je kunt je voor één of meerdere groepen aanmelden. Ga hiervoor naar de groepen, klik op de desbetreffende groep op de knop ‘’verzoek om lid te worden’’.

 • Afhankelijk van de groep, kan een groep openbaar of privé zijn: 

  Openbaar: alles wat in de groep wordt gedeeld is ook leesbaar voor niet community- en groepsleden.
  Privé: alles wat in de groep wordt gedeeld is alleen leesbaar voor de leden van groep.

 • Je moet altijd lid zijn van een groep om mee te kunnen praten.
   
 • Een groep kan van tijdelijke aard zijn; een groep kan na verloop van tijd worden gesloten.
   
 • De groepen zijn niet bedoeld voor het stellen van functionele vragen. Functionele vragen kun je het beste delen in één van de subforums op de community. Ons moderatieteam staat dagelijks voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Heb je een doorontwikkel idee? Dan mag je deze delen op onze ideeën pagina. Onze product owners houden deze pagina in de gaten en zullen jouw idee voorzien van een status, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Heb je nog vragen over de Community Groepen? Of zou je met ons een groep willen starten?
Laat het ons dan weten door te replyen op dit topic 👇🏽
We zien je graag terug in één of meerdere Community groepen! 


0 reacties

Geen reactie

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring