Compliance vragen: gebruik

  • 9 August 2019
  • 2 reacties
  • 259 Bekeken

Reputatie 5
Badge +8
Binnen onze organisatie bewaken we bij het opstellen van vragenlijsten dat alles wat gerelateerd kan worden aan ons JCI-kader, opgesteld wordt via het kader.

Dit betekent dat de vraag eerst toegevoegd wordt aan de correcte norm, en daarna toegevoegd wordt binnen een vragenlijst via 'Kadergerelateerde vragen selecteren'.

Dit doen we al een poosje. Er zijn zo reeds heel wat vragen toegevoegd bij alle normen. Wanneer er een vraag kan gerecycleerd worden, maar net iets ander dient gescoord of dergelijke te worden, is er geen mechanisme beschikbaar om na te gaan waar dit item reeds in gebruik is.

Er kan voor geopteerd worden om dezelfde vraag tweemaal toe te voegen aan de norm - met een verschillende scoring - maar wij zijn van mening dat dit vervuiling van het kader is, en wensen dit te voorkomen.

Kan infoland dergelijke functionaliteit voorzien? Stoten andere organisaties ook tegen dit probleem?

2 reacties

Reputatie 5
Badge +8

Kan infoland hier hun visie over delen?

Reputatie 6

Dag @Andrei Hollevoet,

Dit klinkt als een logische wens, maar dit heb ik nog niet van andere klanten gehoord. Gisteren heb ik een reactie gegeven op het topic 'Doorontwikkelen Compliance’. Indien we aan de slag gaan met Comliance, zullen we overwegen of hetgeen jij aangeeft daarin kan worden meegenomen. Dat betekent tegelijk dat er op korte termijn helaas geen verandering te verwachten valt.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring