Doorontwikkelen Compliance

  • 8 August 2019
  • 4 reacties
  • 148 Bekeken

Reputatie 2
Wij, Dijklander Ziekenhuis, gebruiken Compliance al jaren.
Het instrument bevalt heel goed voor afdelingen om op hun geldend kader aan te kunnen geven waar men staat en het betreffend bewijsmateriaal kunnen toevoegen.
Het heeft geholpen in allerlei accreditatie trajecten en IGJ bezoeken.

De module kent ook beperkingen, zoals de beperkte rapportage mogelijkheden en het niet zelf kunnen aanmaken van filters waarop je rapporten wilt draaien.
Ook zijn de mogelijkheden om snel in een kader, die voor meerdere afdelingen geldend is, op maat de " van toepassing en niet van toepassing" aan of uit te zetten.

Kortom, wij wachten met smart op doorontwikkeling.

Zou het een idee zijn om een sessie te organiseren waarbij meerdere ziekenhuizen/gebruikers van deze module in gesprek gaan met Infoland over de toekomst van deze module?


Ik ben reuze benieuwd naar ieders reactie

4 reacties

Reputatie 4
Badge +6

Binnen het Albert Schweitzer ziekenhuis wordt beperkt gebruik gemaakt van de module Compliance. Het lukt niet goed om toepassing op afdelingen te promoten, juist vanwege de beperkingen in bruikbaarheid.

Ook bij onze gebruikers zijn er wensen voor doorontwikkeling (wat ook is doorgegeven aan Infoland). Mocht er serieus gedacht worden over aanpassingen van deze modulen, dan zouden dus graag meepraten!

Reputatie 6

Op dit moment staat de compliance-module niet bovenaan onze doorontwikkelinglijst.

Badge +2

De plaats van de rapportages van de compliance-module zou ik graag anders zien. Deze staan nu in de hoofdmap Rapportage, qua rechten en vindbaarheid niet logisch.

 

Reputatie 6
Badge +7

Als er in de toekomst een sessie wordt georganiseerd sluiten wij vanuit het Radboudumc ook graag aan. Wij ziend e kracht van de module maar hebben ook zeker wensen. Bijvoorbeeld makkelijk een momentopname vastleggen en diverse koppelingen.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring