Beantwoord

'Aantal hits' voor 'Documenten'. Welke informatie wordt hier nu eigenlijk getoond?

  • 17 January 2019
  • 4 reacties
  • 235 Bekeken

Reputatie 3
Badge +5
Documentbeheerders kunnen in de documentbeheeromgeving het aantal hits van documenten zien. Maar welke informatie wordt hier nu precies getoond?

Hoe vaak het document is geopend? Hoe vaak het document in een zokeopdracht naar voren is gekomen? Wordt er doorgeteld wanneer er een nieuwe versie van een document online is?
icon

Antwoord op het topic Job Kramer 21 January 2019, 09:13

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 5
Een hit wordt geteld als de document viewer getoond wordt met het document, dus niet als het in de zoekresultaten voorkomt, maar pas als je doorklikt. Maar bijvoorbeeld ook als je een hyperlink naar het document hebt en op die manier het document opent.

Als er een nieuwe versie wordt gepubliceerd wordt er gewoon doorgeteld. Hits gelden voor het document, en niet voor de documentversie.
Reputatie 3
Badge +5
@Job: dank!
Badge

@Job Kramer Zijn deze hits uniek, in de zin dat elke keer dat een document geopend wordt geteld wordt, of is dit het aantal unieke gebruikers?

Hallo @basw,

Bij het rapport “lijst van hits per document” wordt iedere keer geteld dat het document in de viewer wordt weergegeven. Dus als een gebruiker het document aanklikt in het zoekresultaat in het portaal, daarna teruggaat naar de resultatenlijst en het document dan opnieuw aanklikt, dan wordt dit geteld als 2 hits. 

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring