Vraag

Concept document review door collega's

  • 3 February 2022
  • 1 reactie
  • 42 Bekeken

Reputatie 2
Badge +6

Goedemiddag,

Wij willen een concept van een nieuw document laten reviewen door een aantal collega's. Als je dan het document deelt met die collega's, via de QR-code of de link van ‘Document delen met collega's', zien zij alleen de melding ‘Er is geen gepubliceerde versie van het document'. 

Hoe kun je collega's een concept document laten reviewen, zonder dat zij schrijfrechten hebben? Het is de bedoeling dat ze wel opmerkingen bij het concept kunnen plaatsen.

Ik hoor graag of dit mogelijk is, of als dat niet zo is, wat het alternatief is. Of moet je dan altijd Opslaan als Word bestand?

Groet,

Rinske


1 reactie

Hallo @RinskeS,

 

De link via “Document delen met collega's” werkt inderdaad enkel als het document gepubliceerd is.

Als je een concept document door collega's wil laten reviewen zonder dat zij het kunnen wijzigen, dan zou je kunnen werken met een beoordeling met 2 rondes (beoordeling en -autorisatieronde). De collega's die het dan dienen te reviewen kun je als beoordelaar instellen. Als zij opmerkingen plaatsen zouden zij het documenten moeten afkeuren.
Jezelf of de documentbeheerder zou je als autorisator in kunnen stellen zodat het document niet meteen al gepubliceerd zou worden.als zij opmerkingen plaatsen en toch goedkeuren. De autorisator kan dan afkeuren.

Voordat  het document de uiteindelijke beoordeling in gaat kunnen de beoordelaars/autorisator bij het document eerst gewijzigd worden.

Is je vraag hiermee voldoende beantwoord?

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring