Hallo,
Als ik op het Dashboard met het documenten overizcht een filter instel (bv. voor een bepaalde submap) en ik klik op een optie in het overzicht (bv. Controle datum nadert), wist ik niet hoe ik een stap terug kon. Dus koos ik voor Resetten, waardoor ik alle andere filters weer handmatig aan moest zetten (in dit geval bv. geselecteerde map).
Ik ben er nu achter, dat je per onderdeel bij het hamburger menu Selectie leegmaken kunt kiezen.
Hoop dat andere collega's hier ook iets aan hebben ;-)

