Vraag

Foutmelding titel te lang bij versie 2 en hoger

  • 6 December 2021
  • 3 reacties
  • 43 Bekeken

Badge +2

Beste,

Wij krijgen wel eens foutmeldingen waar achteraf blijkt dat de titel te lang is. Je kunt dan niet meer het document openen/bewerken. De foutmelding die we krijgen is echter voor ons niet te herleiden dat je de titel moet aanpassen.

Waarom geeft het systeem dit niet aan bij versie 1 maar wel bijv. bij versie 3? Ook zou het fijn zijn als de foutmelding aangeeft dat de titel te lang is en dat je dan niet op de applicatiebeheerder moet wachten om dit alsnog aan te passen.

Het zou fijn zijn als dit aangepast kon worden.

 

Mvg Gaby


3 reacties

Reputatie 5
Badge +6

Bij welke documenttype krijg je de melding?  

Hoi Gaby,

Ik zet je vraag door naar onze servicedesk, zij pakken dit verder met je op.

Reputatie 3
Badge +4

Antwoord van onze Servicedesk :

 

Ik heb de foutmelding bekeken en daarin wordt letterlijk aangegeven dat het opgegeven pad, de bestandsnaam (titel van het document) of een combinatie van beide de foutmelding veroorzaakt. De bestandsnaam refereert in dit geval naar de titel van het document dus daar kun je herleiden dat de documentnaam te lang is.

Waarom geeft het systeem dit niet aan bij versie 1 maar wel bijv. bij versie 3?

Het kan zijn dat het document verplaatst is van bijvoorbeeld een hoofdmap naar een submap waardoor het pad (die het document moet doorlopen) langer is geworden en daarom de foutmelding optreedt. Een combinatie van een lang pad en een lange titel zorgt voor een foutmelding. In dit geval is het aanpassen van de titel de oplossing.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring