Vraag

Gebruikersopmerking mist status 'In behandeling'

  • 21 February 2020
  • 1 reactie
  • 112 Bekeken

Reputatie 2
Badge +3

Wens:

Een documentbeheerder kan een gebruikersopmerking één van de volgende statussen toekennen:

'Nieuw', 'Geaccepteerd', 'Verwerkt' of 'Afgewezen' (zie afb.1).

Keuzelijst status van opmerking bij document

Voor beheerders zou het handig zijn als er een extra status ‘In behandeling’ aan toegevoegd zou worden.

Motivatie:

Vaak moet je als documentbeheerder eerst navraag doen bij de documenteigenaar om te weten of en op welke manier de gebruikersopmerkingen verwerkt moeten worden. Daar kan soms enige tijd overheen gaan. Er is nu geen mogelijkheid opgenomen om aan te geven dat je de opmerking 'In behandeling’ neemt. Indien je met meerdere documentbeheerders werkt aan dezelfde documenten, kun je van elkaar ook niet zien of opmerkingen al in behandeling zijn genomen of niet. Nu maken documentbeheerders een handmatig overzicht buiten iProva om, om dit inzichtelijk te krijgen.

Bovendien is het niet wenselijk dat elke aantekening die door de documentbeheerder bij de opmerking van de gebruiker geplaatst wordt, ook rechtstreeks zichtbaar wordt voor de gebruiker. Nu kun je wel zelf als beheerder opmerkingen toevoegen, maar niet gerelateerd aan de opmerking van de gebruiker zonder dat deze daar direct van op de hoogte wordt gebracht.


1 reactie

Reputatie 5
Badge +6

Hoi @Ivo van Kampen

 

Als ik je topic zo lees dan lijkt het mij dat je met de status '’in behandeling'’ hetzelfde bedoelt als de status '’Geaccepteerd'’. Namelijk we hebben de opmerking gezien, gaan ermee aan de slag, maar deze is nog niet verwerkt in het document. 

 

Daarnaast geef je aan dat als je met meerdere documentbeheerders aan een document werkt je niet kunt zien wie wat in behandeling heeft genomen. Bij de opmerking view naast het document zie je dit inderdaad niet (tenzij diegene reageert op de opmerking). Op het tabblad opmerkingen kun je wel terugzien wie welke opmerking behandeld heeft, zodat je niet dubbel een opmerking gaat oppakken:

 

Als je niet wilt dat een gebruiker al terugkoppeling krijgt op een opmerking, kan dat op dit moment alleen door als documentbeheerder een losse opmerking te maken. Deze zijn namelijk alleen zichtbaar voor de beheerder zelf of de schrijver, beoordelaar of beide.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring