Beantwoord

Handleiding i+PDF - documenten tonen als PDF aan lezers

  • 13 January 2020
  • 3 reacties
  • 319 Bekeken

Badge +2

Wij hebben kortelings de add-on i+PDF geïnstalleerd in ons ziekenhuis.  Zijn er release notes beschikbaar van deze add-on?  Wij werken met iProva versie 5.3.1.2366.

icon

Antwoord op het topic Inge Kuijpers 14 January 2020, 09:47

Bekijk origineel

3 reacties

Hoi @sofiegeentjens,

Waar ben je precies naar op zoek? Wil je weten wat je met i+PDF kunt en hoe je het kunt inschakelen?

Badge +2

Hallo,

We hebben i+PDF geïnstalleerd en we weten wat we er mee kunnen en hoe we het moeten inschakelen maar we vroegen ons af of er release notes of een handleiding beschikbaar waren?

Er is geen aparte handleiding voor i+PDF. Als de licentie actief is, dan heb je in Documenten een aantal extra opties.

Voor MS Office documenten kun je dan aangeven hoe je ze aan je lezers wilt tonen, als PDF of met een link om het document in MS Office te openen.

Op mapniveau geef je de standaard instellingen voor nieuwe documenten aan. Ga naar Documenten > kies de map > selecteer in de knoppenbalk tabblad Map > klik ‘Eigenschappen openen’ > selecteer tabblad Eigenschappen:

 

Je kunt de standaardwaarde afzonderlijk bepalen voor Excel-, Word- en Powerpoint documenten. Als je in de map een nieuw document aanmaakt, wordt deze instelling overgenomen. Per document kun je de instelling dan nog aanpassen op het tabblad Eigenschappen bij het document, in de sectie Algemeen:

 

Als je voor meerdere bestaande documenten de instelling wilt aanpassen, kun je dat doen door deze documenten te selecteren in de lijst van documenten (je kunt eerst een zoekvraag aanmaken om de juiste documenten te vinden). Daarna klik je in de knoppenbalk op tabblad Document op de knop ‘Eigenschappen wijzigen'. Bij ‘Veld om te bewerken’ selecteer je ‘Als PDF tonen aan lezers’ en daarna kun je de juiste waarde kiezen en de instelling aanpassen.

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring