Vraag

Hyperlink pdf document

  • 22 March 2021
  • 2 reacties
  • 62 Bekeken

Badge +1

Is het mogelijk om een hyperlink aan te maken via ‘taalfouten corrigeren’ in een pdf document (of andere documenten dan Word/ Excel)? 

 

 


2 reacties

Reputatie 4

De mogelijkheden bij taalfouten corrigeren zijn hetzelfde als bij het gewoon bewerken van een document. Je moet hierbij echter een reden voor de wijziging doorgeven. Verder is het aan te raden hier zeer terughoudend mee om te gaan, omdat je de beoordeling van het document omzeilt, en als je dat om de verkeerde redenen doet loop je het risico fouten te maken en zullen auditors hier niet gecharmeerd van zijn.

Goedemorgen @Anneleen Vandekeybus ,

 

Een PDF document is niet te bewerken in iProva of daar buiten. Een PDF heeft wel een bron; een ander type document (vaak Word)  dat is opgesteld en daarna is opgeslagen als PDF zodat men de inhoud niet kan bewerken. Bij voorkeur plaats je de bewerkbare documenten in iProva.

Daarnaast zijn enkel de documenttypen Word, Excel, gestructureerde documenten en interactieve documenten vanuit iProva te bewerken. Alle andere type documenten zijn te downloaden om buiten iProva te bewerken. Vervolgens upload je deze weer.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring