Vraag

Is er behoefte aan het integraal beschikbaar stellen van de ZIPnet Hygiëne protocollen in Zenya?

  • 20 March 2019
  • 3 reacties
  • 124 Bekeken

Reputatie 6
Van verschillende organisaties in de Care weet ik dat zij gebruik maken van de Hygiëne protocollen van ZIPnet.

Ik ben benieuwd wie van onze klanten hier gebruik van maakt en in hoeverre het wenselijk is dat deze protocollen -net als de KICK Protocollen van Vilans- integraal beschikbaar komen binnen iProva Documenten & Processen (iDocument).

Wie kan mij hier namens zijn / haar organisatie op antwoorden?

3 reacties

Reputatie 2
Badge +4

Binnen Parkhuis werken we daar niet mee; we maken gebruik van de LCI-richtlijnen van het RIVM op hun site. Ben benieuwd naar ervaringen van andere organisaties die wel met Zip-net werken.

Badge +2

Nu is er als commissie HIP binnen De Zorgboog  het besluit genomen dat we zoveel mogelijk willen aanhaken bij bestaand platform waarop hygiëne en infectieprotocollen staan. Dit is https://publiekzipnet.nl/.

Graag dat deze protocollen via Zenya te ontsluiten zijn zodat onze medewerkers via Zenya deze protocollen vinden en inzien (conform de verpleegkundige protocollen die via Vilans op vergelijkbare manier ontsloten worden)? 

 

Reputatie 6

@Rob Berden,

Op dit moment is er geen mogelijkheid om de ZIPnet protocollen binnen Zenya te halen. Mijn oproep was bedoeld om te kijken wat het actuele animo is onder klanten. Ik weet uit het verleden dat verschillende (VVT) organisaties met de ZIPnet protocollen werken. 

Tot dusver heb ik echter geen andere bevestigingen op mijn oproep ontvangen dan die van jou. Het topic blijft daarom openstaan voor reactie, maar vooralsnog gaan wij geen verdere acties ondernemen.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring