Vraag

Kleur van een proces in Zenya is afwijkend van andere documenten

  • 14 October 2021
  • 5 reacties
  • 76 Bekeken

Reputatie 5
Badge +8

Als je binnen Zenya een proces opent aan de gebruikerskant, heeft dit proces de lay-out en kleur van de ‘achterkant’ van Zenya. De huisstijl-kleur die aanwezig is in andere documenten zoals HMTL en word is niet zichtbaar bij processen. Opeens zie je daar een groenige kleur. Gebruikers geven aan dit heel vervelend te vinden. 

Is dit een bug binnen Zenya? Wij zien graag dat ook bij het openen van een proces de huisstijl-kleur van het portaal zichtbaar is. 

 

Zo zien onze html-documenten er uit qua kleur en stijl: 

 

Zo zie een proces eruit als je deze opent: 

 


5 reacties

Reputatie 4
Badge +5

@Berber Werkman wat scherp van jullie! 

 

Documenten nemen inderdaad netjes de kleuren over van de portaalinstellingen. Maar processen niet.

 

Proces:

 

HTML-doc:

 

Reputatie 6

Dit betreft geen bug, en is ook neit iets dat wij zelf kunnen verhelpen. Hetgeen dat we tonen is iets dat Visio maakt. Wij hebben helaas geen invloed op het al-dan-niet meekleuren van de Visio-elementen.

Reputatie 5
Badge +8

@Koen Sterken, vallen de titel van een document en de navigatiebalk dan onder visio-elementen? Want binnen iProva kleurden de titel en de navigatiebalk aan de linkerkant wel mee met de lay-out van iProva. En dat is juist wat nu afwijkt en het lijkt me vreemd dat daarin verandering is gekomen nu jullie overgegaan zijn op Zenya. En mocht dit wel nieuw zijn, dan is dit een behoorlijke achteruitgang. Niemand herkent de processen meer als ‘onderdeel van het kwaliteitsportaal’ omdat de kleur zoveel afwijkt van de huisstijl. En binnen iProva pasten de processen zich altijd netjes aan aan de huisstijl die je had gekozen qua kleuren.  

 

 

Reputatie 6

Hmmm, je hebt gelijk @Berber Werkman.
Wat er aan de hand is, is dat we - betrekkelijk - weinig invloed hebben over hoe processen getoond worden. Dat heeft als gevolg dat we er in Zenya 6.0 voor gekozen hebben om niets aan de proces-viewer te veranderen. Alleen omdat we thema's hebben weggehaald (en op portaalvlak hebben vervangen door kleuren) lijkt het inderdaad ineens niet meer op elkaar. Ik heb vooralnog geen antwoord op deze vraag, maar ga het hier in de groep gooien. To be continued.

Reputatie 5
Badge +8

@Koen Sterken , ik ben heel benieuwd, blijf rustig afwachten!

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring