Vraag

🎁 Leeg maken van zoekscherm in takenoverzicht

  • 7 August 2020
  • 2 reacties
  • 114 Bekeken

Reputatie 1
Badge +5

Beste allemaal,

 

Wij krijgen vaker een telefoontje van gebruikers dat ze hun taken niet meer kunnen zien, bij het openen van het takenscherm verschijnen deze 1 seconde in beeld en zijn daarna verdwenen.

Inmiddels weten wij dat we hen moeten adviseren om de zoekvraag bij taken leeg te maken, maar hoe fijn zou het zijn als deze automatisch na het afsluiten van iProva leeggemaakt word.

Deze zoekvraag hebben ze misschien een aantal dagen geleden ingevoerd en het document verwerkt waardoor deze taak verdwijnt.

 

Is het een mogelijkheid om in te stellen dat deze regel, wellicht dagelijks, leeggemaakt wordt als hier iets gevuld staat?

 

met vriendelijke groet,

Anita Kelleners

centraal documentbeheerder VieCuri


2 reacties

Reputatie 5
Badge +8

Ik krijg geregeld dezelfde vragen binnen. Deze voorgestelde oplossing zou dit zeker behelpen!

Reputatie 6
Badge +7

Maar met het automatisch leegmaken haal je direct de optie weg voor mensen die standaard iets ‘filteren’ op de takenlijst. Dat zou dan weer een minpunt zijn. Zeker in de huidige vormgeving waarbij je verder weinig kunt filteren / selecteren.

 

Ze zijn bij Infoland nu al een tijd bezig op de achtergrond om het takenscherm te verbeteren, hopelijk gaan we snel oplossingen in de praktijk zien!

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring