Vraag

Leesbevestiging voor herintreders

  • 5 januari 2021
  • 1 reactie
  • 41 Bekeken

Badge +2

Wanneer medewerkers lang afwezig zijn geweest door ziekte of zwangerschap bijvoorbeeld  (we praten over maanden dus) dan worden ze eigenlijk opnieuw ingewerkt. We willen graag dat ze de procedures van de werkzaamheden waarmee ze weer gaan starten gelezen hebben.

Nu kunnen ze dat natuurlijk zelf regelen en alles weer even doorlezen maar het zou zo handig zijn als dat via de leesbevestiging vastgelegd kan worden.

 

Ik heb al zitten kijken maar je kunt een medewerker niet ‘resetten’ ofzo.

Wie weet een list?

 


1 reactie

Hallo @Hanneke Gijsen ,

Met een leesbevestiging kun je gebruikers attenderen op de (nieuwe) publicatie van een document. Zelfs met terugwerkende kracht; een document dat vorig jaar is gepubliceerd kan alsnog onder de aandacht worden gebracht door iemand een leesbevestiging voor dat document te geven.

Mijn ervaring is om beter een (meta)veld te hanteren voor ‘nieuwe medewerkers’ waarmee je documenten kunt labelen als zijnde dat zij belangrijk zijn om te kennen en lezen als iemand nieuw of opnieuw in dienst komt. Door te filteren of een rapport te genereren met een overzicht van titels is gemakkelijk zo'n document op te zoeken om te lezen.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring