Beantwoord

Mogelijkheden voor een rapport over te beoordelen documenten waarbij gebruiker mag aangeven over welke mappen/documenten er gerapporteerd wordt?

  • 24 February 2023
  • 3 reacties
  • 27 Bekeken

Badge +2

Wij willen graag rapporten genereren per map - bijvoorbeeld waarin we per keurder kunnen zien welke documenten hij/zij nog moet bekijken. Of - ook per keurder - welke documenten over de lmiet van de beoordelingsdatum zitten. 
Het is perfect mogelijk om per map zo’n rapport op te stellen, maar gezien het feit dat we met een considerabel aantal mappen werken, zou dit een zeer arbeidsintensieve klus worden.
Is er een mogelijkheid om in dit geval de input van de gebruiker te vragen?
Dan maken we een algemene filter voor het rapport, en vragen we aan de gebruiker op welke map (inclusief submappen) hij/zij die wil toepassen. Iemand een idee? Alle feedback is welkom!
Bedankt!

icon

Antwoord op het topic Inge Kuijpers 27 February 2023, 11:31

Bekijk origineel

3 reacties

Hoi @stefaan,

Je kunt een gebruiker tijdens het uitvoeren van een rapport nog filters in laten stellen. Bij de definitie van het rapport geef je dit aan in de stap ‘Filters’ in het gedeelte ‘Filterregels in te stellen bij het bekijken van dit rapport'. Je kunt voor je rapport daar dan het veld ‘Map’ kiezen.

 

 

Wanneer een gebruiker het rapport uitvoert, kan hij zelf de map(pen) selecteren:

 

 

Badge +2

Bedankt Inge! Ik ga het asap uittesten :)

Badge +2

Hallo Inge, werkt prima!! Bedankt!

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring