Vraag

Mogelijkheid voor een "disclaimer" pop up naast "wijzigingen t.o.v. vorige versie" ipv steeds een extra pagina toevoegen.

  • 26 June 2023
  • 0 reacties
  • 7 Bekeken

Badge

Voor de patiëntveiligheid is het belangrijk dat documenten beschikbaar zijn voor een ieder. Echter bepaalde studiedocumenten mogen alleen getoond worden in k2 als er een disclaimer is toegevoegd aan het document zelf.
Dit betekent nu dat er voor ieder pdf document, dat aangeleverd wordt door de industrie, een extra pagina moet worden toegevoegd. met een vaststaande tekst (zoals deze door de RvB is aangeleverd)

Een veel mooiere variant hierop zou zijn, is dat de mogelijkheid bestaat om bij deze documenten een veld “aan te zetten”, waardoor deze vaststaande tekst automatisch verschijnt op het moment dat het document wordt geopend. In essentie een tweede pop up a la het veld “wijzigingen t.o.v. vorige versie”. 

Door dit veld bij de eigenschappen toe te voegen, wordt je getriggerd om het toe te voegen wanneer nodig. Tevens is het minder arbeidsintensief dan dat het actief aan ieder document moet worden toegevoegd.

Wat is hierin mogelijk?

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring