Vraag

Patiëntenfolders met standaardafbeeldig in HTML formaat via de webshare beschikbaar maken aan patiënten

  • 20 July 2020
  • 8 reacties
  • 212 Bekeken

Badge +5
  • Allesweter
  • 38 reacties

Onze patiëntenfolders zijn voorzien van een foto en logo (bovenin 1e pagina) en wij willen dat dit ook getoond wordt als wij de patiëntenfolders via webshare delen met onze patiënten.Wij hebben geprobeerd via het documenttype Vrijweb document een HTML-sjabloon met deze foto+logo te importeren, maar dit is niet  mogelijk.

Alternatieven:

  1. Word-document (willen we liefst niet i.v.m. afwijkende layout/normal dot) óf
  2. Foto/logo importeren in mediabeheer en bij elke patiëntenfolder de afbeelding van uit Mediabeheer toevoegen.  

Onze wens blijft: 

Mogelijkheid voor o.a. patiëntenfolders om een sjabloon in HTML huisstijl met standaardafbeeldingen te kunnen maken.

 


8 reacties

Reputatie 5
Badge +8

Waarom gebruiken jullie hier geen pdf voor?

Badge +5

Omdat wij dit volledig willen beheren in iProva en PDF documenten niet geschreven/aangepast kunnen worden binnen iProva. 

Reputatie 5
Badge +6

Hoi @RKZ,

 

Op het moment dat je een webshare met meerdere documeten (patiëntfolders) gaat maken kun je ervoor kiezen om de office document (word, powerpoint, excel) als PDF te tonen in de webshare:

 

Daarmee kun je het document in iProva in word houden, maar het toch als PDF tonen aan jullie patiënten. Wellicht helpt dit al met hetgeen je in het topic beschrijft. 

 

Werken jullie ook al met interactieve documenten? Wellicht biedt dit documenttype ook nog nieuwe mogelijkheden om de informatie uit de patiëntfolder op een interactieve wijze naar jullie patiënten te brengen. In deze topics lees je meer over interactieve documenten:

Badge +5

Ik heb vorige week onze wens al besproken met Chaim Leunissen, die adviseerde onze wens in de Community te plaatsen. 

De iProva documenten voorzien in standaard opmaakprofielen, die wij ook voor de patiëntenfolders willen gebruiken. In Word bestaat het risico dat documentbeheerders en schrijvers een afwijkende layout/normal dot gebruiken. 

Als er geen oplossing is/komt, zullen wij toch een Word-sjabloon moeten gaan ontwikkelen voor de patiëntenfolders.

Wij zullen ons nog verdiepen in de interactieve documenten; bedankt voor de tip !

Reputatie 4
Badge +7

Ik vraag me af waarom het niet mogelijk is om bij het definiëren van de standaard inhoud van een nieuw documenttype (specifiek voor patiëntenfolders) een afbeelding in te voegen. Want als dat zou kunnen, ben je volgens mij waar je wezen wilt.

@Infoland, wat is daar de gedachte achter?

Reputatie 4

@Michel Pot  terechte vraag. Ik denk dat dit een technisch achtergrond heeft omdat dit zou betekenen dat er bij maken nieuw document verwijzingen naar media gedupliceerd zouden moeten worden, maar dat is oplosbaar. Ik zou het logisch vinden als het wel mogelijk zou zijn om in de standaardinhoud afbeeldingen en andere media op te nemen, maar dat is nu inderdaad niet mogelijk.

Badge +5

Als dit op te lossen is en onze vraag/wens een ‘logische’  is, gaat aan deze mogelijkheid dan ook gewerkt worden en binnen welk termijn ? 

Reputatie 5
Badge +6

Hoi @RKZ

 

Op dit moment staat dit niet op de planning voor doorontwikkeling en dit jaar verwacht ik ook niet meer dat hier doorontwikkeling op gaat plaatsvinden vanwege prioriteit die gegeven wordt aan andere ontwikkelingen.

Binnenkort zullen we op de community ook meer delen over de komende doorontwikkelingen.   

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring